Ρένα Βλαχοπούλου: Η ιστορική συνέντευξή της στην τηλεόραση… σιδερώνοντας!
Τηλεόραση

Ρένα Βλαχοπούλου: Η ιστορική συνέντευξή της στην τηλεόραση… σιδερώνοντας!

Ρένα Βλαχοπούλου: Η ιστορική συνέντευξή της στην τηλεόραση… σιδερώνοντας!

Η ηθοποιός αποκάλυπτε ότι προτιμά να κάνει δουλειές του σπιτιού από το να κάνει κοσμικές εξόδους!

Ήταν Ιούλιος του 2004 όταν η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου έφευγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της μια τεράστια παρακαταθήκη σε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Πηγαίο ταλέντο, μοναδική σε όποιον ρόλο αναλάμβανε, από τις ηθοποιούς με τεράστια γκάμα αυτοσχεδιασμού, η Ρένα Βλαχοπούλου έζησε μια ζωή και με στερήσεις αλλά και με αναγνώριση.

Το ιστορικό αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε μια μοναδική συνέντευξή της στην εκπομπή «Παρασκήνιο» το 1978, στην οποία η σπουδαία ηθοποιός υποδέχτηκε την κάμερα της τηλεόρασης σιδερώνοντας!

Ήταν γνωστή η μανία της για την καθαριότητα και τις δουλειές του σπιτιού και όπως θα ακούσετε παραδέχτηκε ότι τις προτιμά από τις κοσμικές εξόδους.

Μιλώντας στη Σούλα Αλεξανδροπούλου, αναφέρθηκε στη σχέση της με την επιτυχία και τη διασημότητα, το ενδιαφέρον της για την αγάπη του κόσμου, τον αυτοσχεδιασμό και τη διαίσθηση ως απαραίτητα συστατικά σε κάθε της προσπάθεια.

«Την ίδια αγάπη έχω και στο θέατρο και στο σπίτι. Να μου πεις  σήμερα “Ρένα μου σε περιμένει ο Καραμανλής να φάτε” θα σου πω “τον αγαπώ, τον λατρεύω αλλά προκειμένου να σιδερώσω 5 πουκάμισα και να φτιάξω τις κουρτίνες μου, θα προτιμήσω να κάτσω σπίτι να κάνω τις δουλειές μου. Έχω το ψώνιο του σπιτιού, τρομερό, αρρώστια!

Είμαι αντιβεντέτα, ίσως αυτός είναι κι ένας λόγος που έφτασα εκεί που έφτασα. Πού έφτασα, κουταμάρες, σιγά… Το ωραίο είναι και η ευτυχία η μεγάλη για με είναι η αγάπη του κόσμου, που με θεωρούν δικό τους πρόσωπο, συγγενικό, σαν να είμαι άνθρωπός τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ευχαριστεί. Ούτε που με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίσεις» ακούγεται να λέει.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν και αποσπάσματα από την επιθεώρηση «Τρίχες και Τρίχες… Τρίχες» όπου πρωταγωνιστούσε εκείνη τη χρονιά στο θέατρο Δελφινάριο, καθώς και από συνέντευξη του Γιάννη Δαλιανίδη αλλά και του μεγάλου Αλέκου Σακελλάριου που την σκηνοθέτησαν στις αξέχαστες ελληνικές ταινίες που βλέπουμε μέχρι σήμερα.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ

Διαβάστε ακόμα:

Ρένα Βλαχοπούλου: Όλη η αλήθεια για το αρχοντικό στην Κέρκυρα – «Δεν ήταν ποτέ το σπίτι της»

Οι ανέκδοτες ιστορίες των μεγάλων πρωταγωνιστών πίσω από τις κάμερες: Το fake λουμπάγκο της Ρένας Βλαχοπούλου