Ρένια Λουϊζίδου: «Αποδείχτηκε ότι ήταν κακή επιλογή να τελειώσει το “Σόι σου”»
Τηλεόραση

Ρένια Λουϊζίδου: «Αποδείχτηκε ότι ήταν κακή επιλογή να τελειώσει το “Σόι σου”»

Ρένια Λουϊζίδου: «Αποδείχτηκε ότι ήταν κακή επιλογή να τελειώσει το “Σόι σου”»

Η ηθοποιός μίλησε για τη νέα κωμική σειρά του Alpha, «Φόνοι στο Καμπαναριό»

Στο καναπέ της Ναταλίας Γερμανού, στο «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 28/10, η Ρένια Λουϊζίδου, η οποία μίλησε τόσο για τη νέα κωμική σειρά του Alpha, «Φόνοι στο Καμπαναριό», όσο και για το «Σόι» το οποίο συνεχίζει να απολαμβάνει την επιτυχία μέσα από τις επαναλήψεις του!

«Τη μεγαλύτερη αλήθεια τη μαθαίνεις στον μανάβη, στο σούπερ μάρκετ… Πολύ πριν καταλάβουν ότι πρόκειται να παίξω κωμωδία, οι άνθρωποι μου έλεγαν “τι θα γίνει, θα δούμε καμιά κωμωδία να γελάσουμε;”», δήλωσε η Ρένια Λουϊζίδου.

Στη συζητήση για το «Σόι», απάντησε: «Είχε κάνει 5 χρόνια το Σόι, ήθελε βοήθεια πια. Σεναριακά τα είχαν παίξει τα παιδια. Δεν είναι εύκολο να γράψεις κωμωδία. Δεν είναι παράλογο να σκεφτείς “μήπως έχει κάνει τον κύκλο του;”. Αποδείχτηκε όχι η πιο σωστή επιλογή του κόσμου, αλλά δεν είναι για να γίνεται θέμα. Συμβαίνουν αυτά. Εκ των υστέων όλοι λέμε ότι μπορούσε κι άλλο».

Για την πορεία της, δήλωσε:«Έχω συναντήσει κακίες στη ζωή μου γενικότερα. Ήμουν τυχερή στην πορεία μου στα επαγγελμάτικα. Πάντα σκεφτόμουν τι θα ήθελα να δω εγώ. Φαίνεται ότι έχω μία επαφή με την κοινή λογική και το γούστο του μέσου ανθρώπου. Δεν ήταν όμως όλα κοινής αποδοχής την εποχή που έγιναν. Περισσότερα έτρωγαν ξύλο οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή και με τα χρόνια αποθεώθηκε».

Για τους Φόνους στο Καμπαναριό: «Η αδερφή Αρσινόη είναι η αστυνομία του μοναστηριού, είναι πολύ σκληρό κορίτσι. Είναι βαθιά αφοσιωμένη, τυπολάτρης, οπότε έχει τα μάτια της συνέχεια στις μικρές. Η Χρυσοβαλάντω μαρτυράει στα χέρια μου. Προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει στο μοναστήρι. Έχει ένα παρελθόν η Αρσινόη, αλλά και όλες έχουν. Καμιάς από αυτές δεν ήταν ρόδινο το παρελθόν, εκτός από τη Χρυσοβαλάντω. Θα δούμε το παρελθόν τους να ξεδιπλώνεται.  Είναι πιο καχύποπτη η Αρσινόη γιατί είναι πολύ σημαντικό αυτό που διακυβεύεται».

Διαβάστε ακόμα

Φόνοι στο Καμπαναριό – Λουϊζίδου: Αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του Alpha