Ρένια Λουιζίδου: «Ο Βλάσσης Μπονάτσος με έλεγε “μούχλα”»
Τηλεόραση

Ρένια Λουιζίδου: «Ο Βλάσσης Μπονάτσος με έλεγε “μούχλα”»

Ρένια Λουιζίδου: «Ο Βλάσσης Μπονάτσος με έλεγε “μούχλα”»

Η δημοφιλής ηθοποιός σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την αγάπη της για τα ταξίδια, την πορεία της καριέρας της και τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου για αυτό μου αρέσουν πολύ οι χάρτες. Το πιο αγαπημένο ταξίδι που έχω κάνει είναι στο Περού, είναι σαν να έχεις πάει σε όλο τον πλανήτη. Τώρα έχω μάθει Ισπανικά, το έχω. Ήθελα παρά πολύ να μάθω Ισπανικά. Δεν έχω πάει σε γήπεδα με ξένες ομάδες. Μικρή πήγαινα στο γήπεδο με τον πατέρα μου και μου αρέσει μέχρι και σήμερα το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα παρά πολύ να ταξιδέψω και να πάω στα μεγάλα γήπεδα στο εξωτερικό να παρακολουθήσω ποδόσφαιρο».

Για τον Βλάσση Μπονάτσο με τον οποίο έπαιξε στους θρυλικούς Απαράδεκτους, ανέφερε:

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος με έλεγε “μούχλα”. Γιατί ήμουν εγώ 23 και ο Βλάσης ήταν κάθε μέρα έξω λες και η μέρα είχε σαράντα ώρες. Μου έλεγε, ”σήκω ρε μούχλα να πάμε…”, πού να πάει η μούχλα; Δεν τον έπιανες. Ο Βλάσσης ήταν η ζωή η ίδια, σαν να ήταν επτά άνθρωποι. Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να έχουν ούτε τους ρυθμούς του, ούτε την ενέργεια του…».

«Όταν έφυγε ο Βλάσσης πάθαμε όλοι σοκ. Ανήκει σε μια κατηγορία ανθρώπων που δικαιούνται να ζουν! Ξέρουν να ζουν, να πάρουν την ζωή και να την ευχαριστηθούν. Όταν αυτός ο άνθρωπος πεθαίνει είναι παράλογο. Πόσω μάλιστα τόσο νέος. Επίσης πολλά πράγματα που έκανε ο Βλάσσης αν τα έκανε κάποιος άλλος δεν θα είχε το ίδιο ”συγχωροχάρτι”. Ήταν μια συγκεκριμένη προσωπικότητα που είχε όλα τα στοιχεία μαζί. Παράλληλα με την πλάκα είχε και μια τρυφερότητα. Έχω γνωρίσει και άλλους ανθρώπους που είναι σε αυτή τη κατηγορία αλλά δεν ήταν κάποιος που γνωρίζεις κάθε μέρα».

Επίσης μίλησε για την πορεία της καριέρας της:

«Δεν έχω καλέσει ποτέ κάποιον να μου δώσει κάποια δουλειά. Είναι δύσκολο όταν το προϊόν είσαι εσύ, δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση τον άλλον να μου πει όχι. Είναι δύσκολο να βγεις να διαλαλήσεις ”την πραμάτεια σου”. Έχουν υπάρξει δουλειές που θα ήθελα να συμμετέχω. Θα ήθελα ας πούμε να είχα παίξει στο Παρά πέντε, το Είσαι το ταίρι μου».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: