Ρένος Ρώτας: «Έκλαψα όταν τερμάτισα τα 42 χιλιόμετρα και κάτι μέχρι το Καλλιμάρμαρο»
Τηλεόραση

Ρένος Ρώτας: «Έκλαψα όταν τερμάτισα τα 42 χιλιόμετρα και κάτι μέχρι το Καλλιμάρμαρο»

Ρένος Ρώτας: «Έκλαψα όταν τερμάτισα τα 42 χιλιόμετρα και κάτι μέχρι το Καλλιμάρμαρο»

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Breakfast@Star

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε αποκλειστικά στο Breakfast@Star για τον ρόλο του στη σειρά Στα σύνορα, τον Μαραθώνιο, το πτυχίο του στην ΑΣΟΕ, πώς φαντάζεται το μέλλον του.

Αναφερόμενος στον ρόλο του στη σειρά, είπε:

«Η κωμωδία είναι πολύ δύσκολη επειδή έχεις την ανάγκη να ακούσει το γέλιο του κόσμου ηχηρό. Αυτή η προσμονή σε κάνει ανασφαλή. Έχω κλέψει από τον Κώστα Κόκλα την αμεσότητα που έχει και μια αφέλεια στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις συνθήκες. Είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις και θεωρώ ότι εγώ δεν το πετυχαίνω. Προσπαθώ να ιντριγκάρω τον εαυτό μου και να τον πιέζω για να βγάλω μια καλύτερη εκδοχή».

Πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 10 χρόνια;

«Έκλαψα όταν τερμάτισα τα 42 χιλιόμετρα και κάτι μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Σε δέκα χρόνια από τώρα ελπίζω να έχω δυο παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα μέσα στη δεκαετία να έχω καταθέσει κάποιες δικές μου κινηματογραφικές προτάσεις.

Πτυχίο έχω από το Εθνικό Θέατρο άσχετα που δεν αναγνωρίζεται… Είμαι και στην ΑΣΟΕ, μακάρι να το πάρω, δεν κλείνω πόρτες. Απλά όταν δουλεύεις και στην τηλεόραση και στο θέατρο δεν υπάρχει χρόνος να διαβάσεις».

Επίσης μίλησε για το ενδεχόμενο παρουσίασης κάποιας εκπομπής:

«Δεν πίστευα ότι μπορώ, δεν έχω γνώση πάνω στον τομέα. Αλλά όταν παρουσίασα κάποια βραβεία στο θέατρο είδα ότι ήταν μια πολύ δημιουργική διαδικασία. Δεν ήταν καθόλου βαρετό και μου άρεσε. Θα σου πω ότι στα 33 μου ότι θα ήθελα, ναι…».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ρένος Ρώτας: Ο λόγος που δεν πήγε τελικά στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού