Ρόμπες: Οι επικές προτάσεις τους για τηλεοπτικό… ανασχηματισμό!
Τηλεόραση

Ρόμπες: Οι επικές προτάσεις τους για τηλεοπτικό… ανασχηματισμό!

Ρόμπες: Οι επικές προτάσεις τους για τηλεοπτικό… ανασχηματισμό!

Τι πρότειναν για Μενεγάκη, Αρναούτογλου, Καινούργιου, Λιάγκα και Παπαδάκη;

Η Τζένη και ο Φώτης ως Ρόμπες κατέθεσαν σπαρταριστές προτάσεις για ανασχηματισμό της ελληνικής τηλεόρασης με αφορμή προφανώς τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Μετακίνησαν τους τηλεαστέρες σε ομάδες φωτιά και σε διαφορετικές ζώνες που θα τάραζαν τα νερά στην ψυχαγωγία.

Μενεγάκη στο Survivor και Μικρούτσικος σε late night show

Οι προτάσεις ξεκίνησαν με τον Γιώργο Λιανό, να σταματήσει να τρώει τα πόδια του στο Survivor και να τοποθετηθεί μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη και την κ. Αναστασοπούλου. Όμως αντί για συμπαρουσίαση πρότειναν την παρουσίαση του Τροχού της τύχης από τον Γιώργο Παπαδάκη για  να ξεκουραστεί από την πρωινή ζώνη.

Έπειτα ένας ισχυρός ανασχηματισμός θα ήταν να παρθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος και να τοποθετηθεί την νύχτα σε ένα one man show κριτικής. Για να μην υπάρχει ανταγωνισμός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φυσικά θα πρέπει να μετακινηθεί και να τοποθετηθεί στην πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Λιάγκα και τίτλος εκπομπής ”Οι δύο ταιριαστοί” απέναντι στους ”Αταίριαστους”.

Η Κατερίνα Ζαρίφη θα γίνει ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου και θα πρωταγωνιστήσουν στο σίριαλ ”The Kathrin’s”.  Και τέλος για την θέση του παρουσιαστή του Survivor θα τοποθετηθεί η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: