Ρόμπες: Τα «τραύματα» της Τζένης και του Φώτη από την 25η Μαρτίου
Τηλεόραση

Ρόμπες: Τα «τραύματα» της Τζένης και του Φώτη από την 25η Μαρτίου

Ρόμπες: Τα «τραύματα» της Τζένης και του Φώτη από την 25η Μαρτίου

Αυτό με το τραύμα της παρέλασης και τα διπλά κλεφτόπουλα!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μίλησαν στις Ρόμπες και στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον για το τραύμα που τους έχει αφήσει η επέτειος της 25ης Μαρτίου κατά τη διάρκεια των σχολικών τους χρόνων.

Όταν η Τζένη Μελιτά έδειξε μια φωτογραφία από την παιδική παρέλαση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε:

«Πωπω τελευταία στη σειρά, ήσουν το πιο κοντό παιδί της τάξης; Έχεις φάει bullying για αυτό; Αισθανόσουν άσχημα, ε; Σε έχει τραυματίσει. Δηλαδή αν ήσουν πιο καλή μαθήτρια θα μπορούσες να ήσουν και σημαιοφόρος;».

«Δεν ήμουν τελείως τελευταία στη σειρά. Θα υπάρχει κάποιος πίσω μου δεν μπορεί να τελειώνει ο κόσμος πίσω απο εμένα. Γιατί δεν θα μπορούσα να κρατήσω με τα μικρά του έστω τα χεράκια τη σημαία; Θα ήθελα να ήμουν λίγο πιο μπροστά. Ακόμη και αν ήμουν καλή στο βήμα τι σημασία έχει; Αφού δεν φαίνομαι…», απάντησε η Τζένη Μελιτά.

Τότε ο Φώτης ανέσυρε από την μνήμη του το δικό του τραύμα από την επέτειο της 25ης Μαρτίου, τι είπε:

«Νομίζω ότι μια φορά θυμάμαι… Ανεβάζαμε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο ήταν ένα έργο του Μπόγρη. Έπαιζα το κλεφτόπουλο αλλά υπήρχε διπλή διανομή, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Τελικά στην παράσταση έπαιξε το άλλο κλεφτόπουλο! Δεν ξέρω γιατί δεν πήραν εμένα, δεν ήμουν άρρωστος δεν είχα τίποτα θα μπορούσα να είχα παίξει εγώ αλλά επιλέξανε να παίξει το άλλο κλεφτόπουλο! Είδες; Όσο μεγαλώνεις σκέφτεσαι αυτό που σου έχει συμβεί, πρέπει να το ξεπεράσουμε».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Επικές Ρόμπες: «Η Καίτη Μίντλετον είχε έρθει στο Πανί και πέταγε χαρταετό»