Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο υπέρηχος καρδιάς της Τζωρτζίνας που την «καίει»
Τηλεόραση

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο υπέρηχος καρδιάς της Τζωρτζίνας που την «καίει»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο υπέρηχος καρδιάς της Τζωρτζίνας που την «καίει»

Βίντεο - ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας

Άλυτος γρίφος είναι ο θάνατος της Τζωρτζίνας, με παιδιάτρους και γιατρούς να καταθέτουν στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Το TLive έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο με υπέρηχο καρδιάς της Τζωρτζίνας που όλα δείχνουν φυσιολογικά.

Δεν υπάρχει ίχνος μυοκαρδίτιδας, ούτε ανεπάρκεια και ούτε ανατομικά προβλήματα.

Η Αγγελική Καρατζά Καθηγήτρια Παιδοκαρδιολογίας Νοσοκομείου Ρίου, δήλωσε: «Η Τζωρτζίνα δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά της, όλες οι εξετάσεις της ήταν καλές. Την εξέτασα εκτενώς, έγινε καρδιογράφημα και υπέρηχος καρδιάς και ήταν μια χαρά. Ήταν όλα φυσιολογικά».

«Το καρδιογράφημα ήταν φυσιολογικό. Το υπερηχογράφημα ήταν επίσης φυσιολογικό. Ο βηματοδότης λειτουργούσε κανονικά.

Δεν υπήρχε κάποιο καρδιολογικό νόσημα που να δικαιολογεί αιφνίδιο θάνατο. Είχε άψογη καρδιά», τόνισε από την πλευρά του ο Στέλιος Στειρόπουλος, παιδοκαρδιολόγος «Π. & Α. Κυριακού».

Από πλευρά του, ο Γιάννης Παπαγιάννης, Διευθυντής Παιδοκαρδιολογίας «Ωνάσειο» υποστήριξε: «Στην καρδιολογική εξέταση δεν βρέθηκε απολύτως κανένα καρδιολογικό πρόβλημα.

Το ηλεκτροκαρδιογράφημα της Τζωρτζίνας παρουσίαζε φυσιολογικό ρυθμό, δεν είχε διαταραχές ή υπερτροφία, καμία ένδειξη κάποιου συνδρόμου και οτιδήποτε μπορούσε να ληφθεί από το ηλεκτροκαρδιογράφημα ήταν απολύτως φυσιολογική».