Ρούλα Σταματοπούλου: «Όταν μου έφεραν το παιδί δεν είναι ότι έπαθα την πλάκα μου»
Τηλεόραση

Ρούλα Σταματοπούλου: «Όταν μου έφεραν το παιδί δεν είναι ότι έπαθα την πλάκα μου»

Ρούλα Σταματοπούλου: «Όταν μου έφεραν το παιδί δεν είναι ότι έπαθα την πλάκα μου»

Όσα μοιράστηκε στη Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμά-δες

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου και μοιράστηκε το δικό της ταξίδι στη μητρότητα.

Η επιτυχημένη make up artist μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την μέθοδο της εξωσωματικής αλλά και το πείσμα που τη δικαίωσε και κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

«Όπως ήμουν 7 μηνών και χάιδευα την κοιλίτσα μου και τον έλεγα “Αγγελάκι μου”, έμεινα εκεί. Δεν ήταν δική μου απόφαση, το διάλεξα. Ήθελα να δώσω όλο το όνομα, Μιχαήλ – Άγγελος.

Όσο μπορούσα τρενάριζα τη μητρότητα, δεν μου χτύπησε το καμπανάκι. Μέχρι που γνώρισα τον άνθρωπο που έχει υπομονή, με θέλει όπως είμαι. Το θέλαμε και οι δύο το παιδί.

Πήγαμε συνειδητά για την εξωσωματική γιατί είχα κάνει και κατάψυξη ωαρίων. Δεν είναι ότι πετυχαίνεις, είχα αποτυχίες και προσπάθειες. Με πείσμωναν και με διέλυαν συγχρόνως οι αποτυχίες. Κάθε φορά που αποτύγχανε, το ήθελα όσο πιο πολύ. Όταν είχα μείνει 2 μηνών έγκυος και το έχασα ενώ είχα ακούσει την καρδιά, κατέρρευσα. Είπα στον γιατρό “Πότε θα ξαναμπώ στο επόμενο;”. Μετρούσα τις μέρες και μετά ήρθε ο Μιχαήλ – Άγγελος.

Έκανα δύο χρόνια προσπάθεια και τα ταυτόχρονα δούλευα. Δεν γίνονται όλα μαζί. Όταν νιώσεις έτοιμη πρέπει να κάνεις πίσω να έρθει αυτή η ευλογία.

Τα έζησα όλα εκτός από αυτό το σημείο που ήθελα, τον τοκετό. Μου έφεραν το παιδί και δεν είναι ότι έπαθα την πλάκα μου. Μετά σου σκάει και ειδικά όταν το πήρα στο σπίτι. Δεν το άφηνα να το ακουμπάει κανείς, ούτε ο πατέρας του».

«Το επικοινώνησα με τον κόσμο γιατί ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου. Θεωρείς ότι το ζεις μόνο εσύ και βλέπεις τελικά ότι δεν είσαι μόνη σου. Ακούω από κοπέλες να προσπαθούν 13 και 15 χρόνια. Πόσο συγκινητικό είναι!

Καμία δεν είναι μόνη της! Και έχω κλάψει και έχω κλειστεί! Να μην το βάζουν κάτω, θέλει υπομονή και πίστη».

Διαβάστε επίσης

Ρούλα Σταματοπούλου: «Γι’ αυτό και κάθε χρόνο θα βγάζω αυτή την φωτογραφία όπου και αν είμαι!»