Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Αυτό ήταν που με έκανε να τη θέλω τόσο πολύ»
Τηλεόραση

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Αυτό ήταν που με έκανε να τη θέλω τόσο πολύ»

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Αυτό ήταν που με έκανε να τη θέλω τόσο πολύ»

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα!

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια εκπομπή.

Αναφερόμενος στη σχέση του με την Μαριαλένα, είπε:

«Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με την Μαριαλένα γιατί πλησιάζει η ηλικία που ήθελα να γίνω μπαμπάς. Δεν είναι καθόλου γκρινιάρα και είναι το αλατοπίπερο και αυτό που με έχει κάνει να μην κουραστώ ούτε μια στιγμή. Αυτό ήταν που με έκανε να τη θέλω τόσο πολύ. Στους τσακωμούς κάνουμε πίσω και οι δύο, παλιά έκανα μόνο εγώ. Θα ήθελα να πάρω ένα μονόπετρο στην Μαριαλένα και να της κάνω πρόταση γάμου, αλλά θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Ο τρόπος με αγχώνει γιατί θέλω να την αντιπροσωπεύει».

«Δεν με έχουν προσεγγίσει για το Survivor. Η Μαριαλένα είχε πει ότι αν έκαναν πρόταση μόνο σε αυτή θα αντιδρούσε, εγώ όχι. Θα εμένα πίσω να την στηρίξω. Οι κοπέλες δεν με προσεγγίζουν στα social media. Υπάρχει σεβασμός στην σχέση μας από τον κόσμο».

Για  το ενδεχόμενο παρουσίασης κάποιας εκπομπής, ανέφερε:

«Έχω σκεφτεί ότι θα ήθελα να παρουσιάσω κάποια εκπομπή με αστείο περιεχόμενο, με φάρσες. Παλαιότερα είχε συζητηθεί να παρουσιάσουμε μαζί μια εκπομπή αλλά δεν ευδοκίμησε. Στην ομάδα του Τριαντάφυλλου δεν θα με ήθελε δίπλα του, σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα στο All Star Survivor. Δεν έχουμε κρατήσει επαφή, δεν έχουμε τη σχέση που είχαμε και δεν νομίζω να την έχουμε ποτέ ξανά».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: