Σάσα Μπάστα: «Παλεύω να πάρω κανένα κιλό. Όταν βγήκα από τη Φάρμα ήμουν 41 κιλά»
Τηλεόραση

Σάσα Μπάστα: «Παλεύω να πάρω κανένα κιλό. Όταν βγήκα από τη Φάρμα ήμουν 41 κιλά»

Σάσα Μπάστα: «Παλεύω να πάρω κανένα κιλό. Όταν βγήκα από τη Φάρμα ήμουν 41 κιλά»

Θα τη δούμε τελικά στο Survivor;

Η Σάσα Μπάστα ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη στην Οδό Ζαρίφη 2 στο Οpen και μίλησε για το Survivor, την κόρη της και τη συνεργασία της με τον Ζαφείρη Μελά.

«Δεν μπορώ να μην πω αυτό που σκέφτομαι.Ήμουνα πιτσιρίκα όταν βγήκα στην τηλεόραση. Η μαμά με πήγαινε και με περίμενε. Μου φαίνεται όλο αυτό φυσικό.

Μαζί σου θα μπορούσα πολύ άνετα να ξανακάνω εκπομπή γιατί μπορώ να παίξω μπαλίτσα. Δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν το δικό μας χιούμορ» είπε στην Κατερίνα.

«Παλεύω να πάρω κάνα κιλό. Είμαι φοβερά γλυκατζού. Το γλυκό με ενδιαφέρει. Είμαι Ταυρίνα.

Η κόρη μου είναι πώς είμαι εγώ, απλά έχει γαλανά μάτια. Είμαι η γνωστή χαζομαμά αλλά είμαι σκληρή. Βάζω φρένο. Είναι υπερπαραγωγή για να πάει στο σχολείο. Δεν θέλει να γίνει τραγουδίστρια».

Μιλώντας για το Survivor και την πρόταση που της έχει γίνει παρέθεσε τους λόγους που δεν θα πήγαινε.

«Έχει γίνει επικοινωνία. Να το σκεφτώ, να πάρω κανά κιλό. Επειδή το έχω ξαναζήσει, είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία, αυτό με δυσκολεύει. Στη Φάρμα στο έπαθλο της επικοινωνίας άκουσα ένα “μαμά” και η κόρη μου άρχισε να μου μιλάει. Μίλησε κι εγώ λείπω. Δεν κατάλαβα ότι είναι το παιδί. Τώρα βέβαια είναι σε άλλη ηλικία, έχουμε πάρει μια ροή. Και πάλι αφήνω πίσω την οικογένειά μου. Όταν βγήκα από τη Φάρμα ήμουν 41 κιλά. Δε γίνεται. Στο Survivor είναι ακόμα πιο λίγο το φαγητό. Ωραία τα ποσά αλλά είναι όλα off. Με έχεις δει εμένα να βλέπω κατσαρίδα; Οι συζητήσεις δεν είναι τόσο προχωρημένες για να πω κάτι. Οι κάμερες δεν είναι θέμα» ανέφερε.

«Τώρα που τον γνώρισα είναι με διαφορά η καλύτερη συνεργασία. 6 του μηνός τελειώνουμε. Αυτό που μένει σε αυτή τη δουλειά είναι οι συνεργασίες» ανέφερε για τον Ζαφείρη Μελά.