Σασμός – Γιώργος Αμούτζας: «Θα υπάρχουν όνειρα που θα έρχεται ο Νικηφόρος για να μιλήσει στη μητέρα του»
Τηλεόραση

Σασμός – Γιώργος Αμούτζας: «Θα υπάρχουν όνειρα που θα έρχεται ο Νικηφόρος για να μιλήσει στη μητέρα του»

Σασμός – Γιώργος Αμούτζας: «Θα υπάρχουν όνειρα που θα έρχεται ο Νικηφόρος για να μιλήσει στη μητέρα του»

Ο Νικηφόρος της σειράς, μίλησε για τον ρόλο του και την εξέλιξη αυτού

Τα τελευταία επεισόδια είναι αυτά που βλέπουμε στον «Σασμό» με τον Νικηφόρο εν ζωή, με τον ηθοποιό που τον υποδύεται, Γιώργο Αμούτζα, να μιλά για τον ρόλο του και ποιες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε τα συναισθήματά του για το τέλος αυτού του «ταξιδιού» με τον Σασμό, αλλά και το γεγονός ότι ο ήρωάς του θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά και μετά τον θάνατό του.

«Ο Νικηφόρος είναι καλό μου φιλαράκι. Τον έχω αγαπήσει, τον έχω δικαιολογήσει και τον λατρεύω. Φτάνουμε σιγά σιγά στο να πούμε ένα αντίο», δήλωσε συγκινημένος ο Γιώργος Αμούτζας.

«Δυο χρόνια έψαχνε τα σημαντικότερα ερωτήματα. Δεν γνώριζε τις μεγάλες αλήθειες της ιστορίας και στην 3η σεζόν, μέσα σε 20 επεισόδια τα έχει μάθει όλα. Περάσμαε όλα τα συναισθήματα, ήταν μεγάλη πρόκληση αυτό. Για εμένα η 3η σεζόν ήταν η πιο σημαντική. Με βοήθησε το σενάριο πάρα πολύ, ήταν πολύ ωραία επεισόδια, έπρεπε να περάσουμε από το μίσος, την οργή, στην αλήθεια, στον πόνο, στην απελπισία, λίγο μετά στη συγχώρεση, στη λίτρωση, στην αγάπη, για να ολοκληρώσουμε τον κύκλο», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Διαβάζω τα μηνύματα του κόσμου, όλα αυτά που μου στέλνουν και γράφουν στα social, είναι πολύ συγκινητικά και όλη αυτή η αγάπη και η “οργή” του κόσμου, ότι δεν το πιστεύουν ότι θα πεθάνω, για εμένα είναι μια τεράστια αγκαλιά αγάπης», τόνισε.

«Η μεγαλύτερη δραματική σχολή που έχω τελειώσει στη ζωή μου είναι ο Σασμός. Είναι μια οικογένεια, μια ομάδα, χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους που μου έδωσαν την ευκαιρία. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός,  αλληλοεκτίμηση και είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί τους», είπε ο Γιώργος Αμούτζας και επεσήμανε:

«Σίγουρα πονάει η απώλεια του Νικηφόρου μέσα μου. Γιατί χαιρετάω αυτό το παιδί. Από την άλλη σεναριακά όλο αυτό που συνέβη ήταν σπουδαίο. Είναι μυθοπλασία. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε αυτά τα 20 επεισόδια τα πάντα. Κάθε φορά που πήγαινα στα γυρίσματα, στην 3η σεζόν, έκανα τον σταυρό μου».

Όσο για τον ρόλο του και αν αυτός θα συνεχιστεί και μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, απάντησε: «Θα υπάρχουν όνειρα που θα έρχεται ο Νικηφόρος για να μιλήσει στη μητέρα του, στον πατέρα του, στον φίλο του, στους αγαπημένους τους ανθρώπους για να τους εξηγήσει ότι είναι καλά εκεί που βρίσκεται και να τους συμβουλέψει».

Διαβάστε ακόμα

Σασμός spoiler: Η Βασιλική περιμένει κοριτσάκι μετά τον θάνατο του Νικηφόρου