Σασμός – Μαρία Πρωτόπαππα: «Μας λείπουν αυτοί που έχουν φύγει»
Τηλεόραση

Σασμός – Μαρία Πρωτόπαππα: «Μας λείπουν αυτοί που έχουν φύγει»

Σασμός – Μαρία Πρωτόπαππα: «Μας λείπουν αυτοί που έχουν φύγει»

Όσα δήλωσε για τον Σασμό και τη Φόνισσα

Για την επιτυχία του Σασμού, τον ρόλο της Μαρίνας, αλλά και τη Φόνισσα, μίλησε η Μαρία Πρωτόπαππα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Υπάρχει μία ανανεώση. Έχουν έρθει καλά παιδιά, μας λείπουν αυτοί που έχουν φύγει. Ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος με βαριά περιστατικά, να δούμε πώς θα προχωρήσει», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν το περίμενα ότι θα ήμουν κομμάτι μιας σειράς που θα παιζόταν τρία χρόνια. Μιας σειράς με τόσες απαιτήσεις στα γυρίσματα και που παίζεται πάνω από 1-2 φορές την εβδομάδα. Δεν ήξερα πώς είναι. Εγώ δεν αντέχω την επανάληψη», τόνισε και αναφέρθηκε στον ρόλο της.

«Τη Μαρίνα την έχω αγαπήσει, αλλά παλεύω και μαζί της», πρόσθεσε.

Η Μαρία Πρωτόπαππα μίλησε για την οικογένειά της τονίζοντας ότι μεγάλωσε σε γυναικοκρατούμενο περιβάλλον, καθώς η μητέρα της είχε άλλες τέσσερις αδερφές, η κάθε μία από τις οποίες έκαναν τουλάχιστον από μία κόρη.

«Οι άντρες δεν εκφράζονταν και εύκολα στον κόσμο. Άκουγα παράπονα. Όταν μεγαλώνεις μπορείς να δεις τι έκανε αυτούς τους ανθρώπους αγέλαστους και κλειστούς ή τεμπέληδες. Ο αγέλαστος μπορεί να μεγάλωσε με το ότι οι άντρες δεν κλαίνε. Ο αντρικός ρόλος είναι ευνουχιστικός και έχει πολλές πιέσεις. Δικαιολογώ πολλά πράγματα, εκτός από τη βία».

Η ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο της στη Φόνισσα.

Διαβάστε ακόμα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική καταρρέει και απειλεί τον Μαθιό με διαζύγιο αν δεν…