«Άγιος Παΐσιος»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Οι φωτογραφίες και το μήνυμα του «Αρσένιου»
Σειρές

«Άγιος Παΐσιος»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Οι φωτογραφίες και το μήνυμα του «Αρσένιου»

«Άγιος Παΐσιος»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Οι φωτογραφίες και το μήνυμα του «Αρσένιου»

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Άγιον Όρος για να μελετήσε τον ρόλο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα

Μία από τις πιο επιτυχημένες και συγκινητικές σειρές που έχουν παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση είναι ο «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022, εκεί όπου είδαμε τον «Αρσένιο» στα τελευταία χρόνια της κοσμικής του ζωής στην Κόνιτσα, αλλά και το πρώτο διάστημα της ζωής του στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου, όταν ακολούθησε τον μοναχισμό.

Η σειρά θα συνεχιστεί με τον δεύτερο κύκλο, ο οποίος έχει ξεκινήσει να γυρίζεται ήδη από τα μέσα Ιουλίου και θα περιλαμβάνει 12 επεισόδια, τα οποία αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή το 2024.

Τον Άγιο στα νεανικά του χρόνια ενσάρκωσε ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα έχουν αρχίσει, με διάφορες αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε βρεθεί στο Άγιον Όρος για να μελετήσει τον ρόλο του πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και μάλιστα έγραψε.

«Εδώ στο Άγιο Όρος και την Ιερά Μονή Βατοπεδίου κορυφώνεται η μελέτη μου για την σειρά “Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον ουρανό” σε παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη.

Από βδομάδας ξεκινάμε τα γυρίσματα στην Κόνιτσα της Ηπείρου, εκεί όπου έζησε και μεγάλωσε ο Άγιος Παΐσιος, ο κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης.

Ευλογημένο! Ακούω δυνατά κάτι μέσα μου να φωνάζει.

Ευλογημένος ο κόπος!

Ευλογημένος ο μόχθος!

Πάντα με τις ευχές σας και τις καρδιές μας γεμάτες!

Καλή μας αρχή».

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους ανέβασε και τα πρώτα στιγμιότυπα από την Κόνιτσα, όπου πραγματοποιούνται οι σκηνές, εκεί όπου βλέπουμε βήμα βήμα τη μοναχική πορεία του Αγίου Παϊσίου

Μάλιστα, ο Προκόπης Αγαθοκλέους μοιράστηκε εικόνες από την περιοχή και την ημέρα του ρεπό του.

Διαβάστε ακόμα

Κώστας Μπακογιάννης: «Πρώτη φορά με τη Δανάη μου στο γήπεδο…»