Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έδωσε spoiler για το Σαν ψέμα!
Σειρές

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έδωσε spoiler για το Σαν ψέμα!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έδωσε spoiler για το Σαν ψέμα!

Τι είπε ο ηθοποιός για τη νέα σειρά του OPEN;

Πρεμιέρα κάνει σήμερα 8/4 στις 17:45 η νέα ρομαντική κομεντί του OPEN, Σαν Ψέμα και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στο Πρωινό Σουσού για να μας προϊδεάσει για το τι θα δούμε!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις διαφόρων ειδών οικογένειες που υπάρχουν, αλλά και στο διαζύγιό του και τις νέες γενιές και το πώς έχουν αλλάξει πλέον τα δεδομένα.

Έγινε προσπάθεια μέσα σε ενάμιση μήνα να βγούμε στον αέρα, μεσούσης της σεζόν και νομίζω ότι τα έχουμε πάει αρκετά καλά. Μπήκαμε δυναμικά και έδεσε η ομάδα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το καστ, δεν είναι χαοτικό, είναι μια ιστορία αγάπης, ρομαντική κομεντί και είναι μια οικογένεια η οποία μπορεί να φαίνεται κάπως διαφορετική στα μάτια πολλών, αλλά αυτό που την ισχυροποιεί είναι το θέμα της αγάπης και της ασφάλειας», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, έχει μια κόρη, που είναι η βασική πρωταγωνίστρια, η Αλίκη στον ρόλο. Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί με τόσο έντονα γυρίσματα. Είμαστε δίπλα της να τη στηρίξουμε, είναι εξαιρετική, ζωηρότατη και παραμένει και πρέπει να είναι ένα παιδί», τόνισε.

«Ο Νίκος, ή Πέτρος στον ρόλο, προσπαθεί να βρει μια μαμά για την κόρη του και εμφανίζεται η Κατερίνα Γερονικολού. Δεν είμαι ακριβώς φίλος του Νίκου, αλλά είμαι ο άνθρωπος που μεγαλώνω μαζί με τον Νίκο το παιδί αυτό. Είμαι μέσα στο σπίτι, κάτι σαν οικονόμος, σαν μπάτλερ, ένας άνθρωπος του σπιτιού που θέλει να νιώσει ότι η γυναίκα που θα εισβάλλει στο σπίτι, δεν θα κάνει κάτι κακό, είναι το άγρυπνο μάτι. Έχει τη δική του ιστορία για το πώς βρέθηκε στο σπίτι», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Είναι μια συγκεκριμένη συνθήκη που η μικρή έχει ανάγκη τη μαμά της. Η μικρή ξέρει ότι λείπει για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό η μαμά της, το έχει αποδεχτεί, αλλά πλέον μέσα από μια υπόσχεση που της έχει δώσει ο μπαμπάς της, πρέπει να εμφανιστεί. Θα δούμε και στα πρώτα επεισόδια πώς εξελίσσεται η σχέση τους και γιατί παίρνει τον ρόλο της μαμάς η Κατερίνα».

Στη συνέχεια μίλησε και για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς και αναφέρθηκε στην ηθοποιό που παίζει την αδερφή της Κατερίνας Γερονικολού και με εκείνη θα υπάρξει κάτι ανάμεσά τους στο σίριαλ!

«Είμαι νουμεράκιας»

«Η σειρά έχει γλυκύτητα, τρυφερότητα. Έξυπνο χιούμορ και δεν κραβγάζει, δεν φωνάζει, περνάει πολύ ωραία έξυπνα μηνύματα με ωραίο και σεμνό τρόπο. Έχει ωραίους χαρακτήρες. Έχει πολύ ενδιαφέρον και ο χαρακτήρας του Ιορδάνη που υποδύομαι. Δεν έχει σχέση με τους δυναμικούς χαρακτήρες που έχω παίξει. Έχει άλλο στήσιμο και μου αρέσει να μου δίνεται η ευκαιρία, ειδικά στην τηλεόραση να παίξω κι άλλα πράγματα και να δοκιμαστώ».

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης: «Είμαι από τους κλασσικούς που είμαι νουμεράκιας πολλά χρόνια. Αλλά τα παρακολουθώ όλα. Πάντα μου άρεσε αυτό. Είμαι 25 χρόνια στη μυθοπλασία, γεμάτα και όμορφα».

Για τυχόν συνεργασίες από τις οποίες αποχώρησε: «Όταν κάναμε το Σόι, που ήταν μια μεγάλη, απρόσμενη επιτυχία που παραμένει και τώρα, ακόμα κι εκεί που τα πράγματα ήταν ζεστά, υπήρχαν κόντρες, διενέξεις, όλα υπήρχαν. Κάτι ακραίο δεν μπορώ να πω. Μου έχει τύχει να αποχωρήσω από θεατρική παράσταση πριν ανέβει, γιατί είδα ότι δενμπορούμε να συνεννοηθούμε. Σε ένα γύρισμα κάπως θα προχωρήσει, στο θέατρο κάθε μέρα είναι δύσκολο».

Τι γίνεται στην πραγματική ζωή;

«Πλέον εξελίσσνται τα πράγματα στη ζωή και πρέπει να αποδεχτούμε και να καταλάβουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές οικογένειες. Αλλά ο πυρήνας είναι η αγάπη και η ασφάλεια που πρέπει να παρέχεις στο παιδί, όποια κι αν είναι η μορφή της οικογένειας. Σιγά σιγά, αργά αργά, αποδεχόμαστε και οφείλουμε να αποδεχτούμε. Είμαστε όλοι ίσοι στο θέμα της αγάπης και δεν χρειάζεται να κρίνουμε τον Καθένα. Οι νέοι άνθρωποι ούτε καν συζητάνε και το σκέφτονται. Βλέπουν ότι ένα παιδί ζει σε μια διαφορετική οικογένεια, αλλά όταν δουν ότι ο φίλος τους περνάει καλά το αποδέχονται, το θεωρούν δεδομένο, γιατί είναι καλά και μεγαλώνει με ασφάλεια και αγάπη», τόνισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Το διαζύγιο και ο γιος του

«Κοιτάξαμε πώς θα του παρέχουμε την αγάπη και την ασφάλεια και πως δεν θα του λείψουν αυτά τα στοιχεία. Είναι σημαντικό να είμαστε εκεί και η επόμενη φάση να έρθει ομαλά. Αυτό δεν θα γίνει χωρίς αναταράξεις, αλλά να γνωρίζει το παιδί ότι οι γονείς του είναι εκεί και το αγαπάνε και το σέβονται και το ακούν. Δεν σταματάει αυτό. Σε κάθε ηλικία πρέπει να είσαι εκεί και να ακούς τις ανάγκες του, τα θέλω του, τον θυμό του, τη στεναχώρια του», δήλωσε ο ηθοποιός και επεσήμανε:

«Προσπαθώ να δίνω χρόνο στον γιο μου, όχι γιατί το οφείλω, αλλά γιατί το θέλω».

Διαβάστε ακόμα

Σαν ψέμα: Τι θα δούμε την πρώτη εβδομάδα στη νέα σειρά του OPEN