Αλέξανδρος Μαρτίδης – Η γη της ελιάς spoiler: «Θα είμαι με την Δήμητρα! Θα παίξουμε μπουνιές με τον…»
Σειρές

Αλέξανδρος Μαρτίδης – Η γη της ελιάς spoiler: «Θα είμαι με την Δήμητρα! Θα παίξουμε μπουνιές με τον…»

Αλέξανδρος Μαρτίδης – Η γη της ελιάς spoiler: «Θα είμαι με την Δήμητρα! Θα παίξουμε μπουνιές με τον…»

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε για τον ρόλο του ως αστυνόμος Κουράκος στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Πάμε Δανάη και μίλησε για το ρόλο του στη σειρά του Mega, Η γη της ελιάς.

Θα είναι τελικά ζευγάρι με τη Δήμητρα;

«Θα είμαι με την Δήμητρα, το πώς και το πότε θα το δείτε. Μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα. Την πολιορκεί ο καλύτερός μου φίλος. Καταρχάς ο Κουτράκος είναι η πρώτη φορά σε ό,τι αφορά άτομο που είναι μέσα στην δουλειά του που μεροληπτεί θα έλεγα. Εννοείται δεν θέλει να πάθει κακό η Δήμητρα. Ξέρει το παρελθόν της, ξέρει και τι έχει περάσει. Ένιωθα πολύ παράξενα όταν το διάβασα ότι θα γίνει αυτό με τον Κουράκο και τη Δήμητρα τόσο γρήγορα. Αλλά ήταν πολύ τραγικό αυτό που έμαθε την ημέρα του γάμου του με την Ευτυχία. Έκλαψε. Ευτυχώς όμως οτιδήποτε διαβάζουμε, οι χαρακτήρες μας έχουν μια λύτρωση σε όλα τους.Τ α σχεδόν 2,5 χρόνια που είμαστε στη σειρά, αυτό είναι αυτό που σε ιντριγκάρει. Έχεις έναν χαρακτήρα που… στη δουλειά του ο Κουράκος δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του και τώρα έρχεται μια τεράστια ανατροπή και αναιρεί όλα αυτά που είχε κάνει στην πρώτη σεζόν».

«Θα παίξουμε μπουνιές με τον καλύτερο μου φίλο» είπε χαρακτηριστικά για τον Ορέστη που υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για την εμπειρία του στη σειρά σχολίασε:

«Νιώθω ευλογημένος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτή τη σειρά. Από όλους τους συνεργάτες μου υπάρχει ένας σεβασμός. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα να σε σέβονται τόσο πολύ στην δουλειά σου. Γιατί η δουλειά σου είναι η οικογένεια σου, τους βλέπεις την περισσότερη ώρα στην μέρα. Ο κάθε άνθρωπος που είναι μέσα στην σειρά είναι μοναδικός. Ήδη νοσταλγώ το πώς θα είναι όταν τελειώσει όλο αυτό, έχω αγαπήσει το ρόλο μου».

Για το ενδεχόμενο μετακόμισης του στην Ελλάδα και για την κόρη του, είπε:

«Τα δύο τελευταία χρόνια το σκέφτομαι συνέχεια ότι θέλω να ζήσω στην Αθήνα. Αν με ρωτούσες πριν 10 χρόνια θα σου έλεγα όχι. Αν ζήσω στην Αθήνα θα κατεβαίνω στην Κύπρο κάθε μια-δυο βδομάδες λόγω της κόρης μου Αντιγόνης. Η κόρη μου είναι 12 ετών και νιώθω ότι έχω να κάνω με έναν άνθρωπο που είναι μεγαλύτερος. Πάντα συζητούσα με το παιδί μου. Έχω κάνει άπειρα λάθη από το παιδί μου γιατί έγινα γονιός στα 24 μου. Είμαι ελεύθερος αυτή τη περίοδο».

Δείτε όλη την συνέντευξη από την εκπομπή: