Προξενιό της Ιουλίας – Μάσχα: Ο ρόλος της σκληρής Χάδως
Σειρές

Προξενιό της Ιουλίας – Μάσχα: Ο ρόλος της σκληρής Χάδως

Προξενιό της Ιουλίας – Μάσχα: Ο ρόλος της σκληρής Χάδως

Αλύγιστη η αδερφή του Γιωργίκη Προβιού

«Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται στον Alpha αυτό το φθινόπωρο φέρνοντας μία ιστορία στις οθόνες μας που συνομιλεί ελληνική παράδοση.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που απαρτίζουν το εκλεκτό καστ είναι και η Άννα Μάσχα η οποία θα υποδυθεί τη Χάδω, την αδερφή του μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιού.

Η Χάδω είναι μία σκληρή γυναίκα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κρατά σε ισορροπία την οικογένειά της που διαφεντεύει στον θεσσαλικό κάμπο.

Η Άννα Μάσχα σε πρόσφατη συνέντευξή της μας έδωσε μια ιδέα για τον ρόλο που θα αποδυθεί σκιαγραφώντας το προφίλ της Χάδως.

«Είναι θύμα»

«Η Χάδω και αυτή με έναν τρόπο είναι θύμα. Είναι το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας και έχει τη δυστυχία να γεννηθεί κορίτσι.

Ο πατέρας της της απαγόρευσε να σπουδάσει. Την άφησε όμως να παντρευτεί τον γιο του επιστάτη που ήταν κατώτερος κοινωνικά παρόλα αυτά την άφησε».

«Είναι κακιά και σκληρή»

«Είναι θύμα ενός εγκλωβισμού, είναι προικισμένη με αρετές που θα την πήγαιναν πιο μακριά. Είναι κακιά, είναι σκληρή, κρύβει πάρα πολλά ένοχα μυστικά και δεν κατάφερε να γίνει μητέρα το οποίο την έχει σκληρύνει απίστευτα».

«Φαντάζομαι θα υπάρχουν ρωγμές που θα δείχνουν γιατί έγινε έτσι. Προσπαθεί κάνει τα πάντα να αποτρέψει τον γάμο με την Ιουλία, φοβάται ότι το ασφαλές σπιτικό που έφτιαξαν θα ξανανοίξει στο χάος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι 4 δυνατές σκηνές που μας μυούν στον κόσμο της νέας σειράς του Alpha