Άννη Θεοχάρη: «Θέλω να ξαναπαίξω στη Μουρμούρα, αχ, πάρτε με!»
Σειρές

Άννη Θεοχάρη: «Θέλω να ξαναπαίξω στη Μουρμούρα, αχ, πάρτε με!»

Άννη Θεοχάρη: «Θέλω να ξαναπαίξω στη Μουρμούρα, αχ, πάρτε με!»

Η ηθοποιός που φέτος κάνει τη μοναχή στους Φόνους στο καμπαναριό εμφανίστηκε με τις άλλες «δόκιμες» στη Super Κατερίνα

Οι τρεις «καλόγριες» από τη σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» του Alpha ήταν καλεσμένες της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Μένη Κωνσταντινίδου, η Άννη Θεοχάρη και η Λυδία Τζανουδάκη μπήκαν στο πλατό της Super Κατερίνας για να μιλήσουν για τους ρόλους τους.

Όπως είπαν, όλες έχουν εκτεθεί σε κίνδυνο από τη στιγμή που υπάρχουν κακοί στο μοναστήρι και ειδικότερα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που είναι η ηγουμένη και αναζητά μόνη της την άκρη του νήματος.

«Όλες είμαστε ύποπτες» είπαν.

«Θα βρει τον τρόπο η Χρυσοβαλάντω να την σκαπουλάρει. Γίνεται κάτι που θα την ταρακουνήσει πολύ και θα προσπαθήσει να πάρει μεγάλες αποφάσεις. Γενικά πιστεύω ότι είναι σε μια μετεφηβική κατάσταση και το διαχειρίζεται με έναν παιδικό και αθώο τρόπο» είπε η Άννη Θεοχάρη.

Η Μένη Κωνσταντινίδου αποκάλυψε ότι καθεμία μοναχή έχει τη δική της ιστορία που θα δείξει. «Έχουμε αρκετά μυστικά στη βαλίτσα μας».

Όπως ανέφερε η Άννη οι άλλες δύο συμπρωταγωνίστριές της έχουν το «πιο σκοτάδι στο παρελθόν τους».

Η Λυδία Τζανουδάκη αποκάλυψε το παρασκήνιο ενός γυρίσματος με σπανακόπιτα που η Άννη Θεοχάρη δεν μπορούσε να φάει λόγω υγείας και τις έπιασε νευρικό γέλιο όταν άρχισε να τους φτύνει μπουκωμένη!

Η Άννη πάντως εξέφρασε την αγάπη της στη Μουρμούρα. «Θέλω να ξαναπαίξω στη Μουρμούρα και είμαι πάνω από το τηλέφωνο. Αχ, πάρτε με!» είπε ενώ αποκάλυψε ότι μαθαίνει pole dancing.

Και οι τρεις μίλησαν για τον Αντώνη Αγγελόπουλο, τον σκηνοθέτη της σειράς που ομολόγησαν ότι είναι απαιτητικός αλλά τους δίνει ασφάλεια