Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έγκυος στη Γη της ελιάς, έγκυος και στη ζωή!
Σειρές

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έγκυος στη Γη της ελιάς, έγκυος και στη ζωή!

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έγκυος στη Γη της ελιάς, έγκυος και στη ζωή!

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για γνωστό περιοδικό μόδας

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η Ιουλία της σειράς η Γη της ελιάς. Σύμφωνα με το σενάριο, η Ιουλία μόλις ανακοίνωσε στον Στάθη ότι είναι έγκυος στο παιδί τους.

Η ηθοποιός όμως είναι έγκυος και στην πραγματικότητα και το μοιράστηκε στο BEAUTÉ Δεκεμβρίου 2023 που κυκλοφόρησε με την κυριακάτικη, Real News, καθώς φωτογραφήθηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Παράλληλα ρωτήθηκε αν η σειρά θα πάει και 4η χρονιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη…

Πάντα θεωρούσα πως είμαι δυνατή, όμως τώρα μου αποκαλύπτονται κι άλλες άγνωστες πτυχές μου. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν απέχει πολύ από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, γιατί είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, ακόμη κι αν ο κόσμος μου γκρεμίζεται πιστεύω πως στο τέλος κάτι καλό θα συμβεί. Όταν όμως μου συμβαίνει κάτι ευχάριστο, τότε το θεωρώ ευλογία, και αυτή είναι μια ευλογημένη περίοδος» είπε.

Πώς βιώνεις την αναμονή του νέου μέλους της οικογένειας;

Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου. Και αναρωτιόμουν: Μήπως τα νιώθω υπερβολικά παιδιά μου, μήπως είμαι πιο πολύ φίλη τους, μήπως είμαι απλώς κηδεμόνας τους ή απλώς σύντροφος του μπαμπά τους; Τελικά, κατέληξα ότι όλα αυτά είναι… μπούρδες.

Με όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική μητέρα τους, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει ακόμη περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Αυτό μόνο να ενισχύσει μπορεί και να κάνει και τη δική μου θέση ακόμα πιο ξεκάθαρη. Αισθάνομαι απενοχοποιημένο τον ρόλο της μητέρας. Είμαι λοιπόν μια μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω!

Το προσπάθησες να σε αγαπήσουν τα παιδιά του συντρόφου σου;

Αν αυτά τα παιδιά δεν με ήθελαν πραγματικά, θα είχε λήξει το θέμα. Ό,τι και να έκανα δεν θα είχε κανένα νόημα. Τα παιδιά μας επιλέγουν, πάντα. Από τη στιγμή που σε επιλέγουν και σου προσφέρουν την αγάπη τους, αυτό το ανεκτίμητο δώρο ζωής, εσύ θα πρέπει να το φυλάς σαν κόρη οφθαλμού. Είμαι βαθιά ευγνώμων. Το έχω πει και στον σύντροφό μου “Ακόμη κι αν χωρίσουμε και δεν ξαναμιλήσουμε ποτέ, αυτά τα παιδιά θα είναι πάντα και παιδιά μου.

Είχες επιθυμία να αποκτήσεις δικό σου παιδί;

Όχι. Παρ’ όλο που θεωρώ πως είμαι γεννημένη μαμά. Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Από μικρή έλεγα πως θα υιοθετήσω. Δεν είχα το κόλλημα πως πρέπει να είναι βιολογικό μου παιδί για να το αγαπήσω. Πονάει η καρδιά μου για τα παιδιά όλου του κόσμου και κάποια στιγμή στη ζωή μου εύχομαι να μπορέσω να ασχοληθώ με παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μια ευχή σου για το άμεσο μέλλον;

Θα ήθελα να μεγαλώσω έναν ελεύθερο άνθρωπο.

Ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια;

Μου έχει λείψει πάρα πολύ το θέατρο. Έχω μείνει εκτός, λόγω της σειράς. Ωστόσο, επειδή μόλις τώρα πήραμε τα δικαιώματα κάποιου έργου, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Ελπίζω στη σεζόν 2024-25 να με δεις στο θέατρο. Τηλεοπτικά, δεν ξέρω κάτι ακόμη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσουμε τέταρτη χρονιά. Εδώ δεν ξέραμε ότι θα συνεχίσουμε από τη δεύτερη στην τρίτη… Εμείς οι ηθοποιοί, αν κάνουμε τον ίδιο ρόλο για 2-3 σεζόν, νομίζουμε ότι βαλτώνουμε, ότι δεν έχουμε εξελιχθεί. Στην πραγματικότητα είμαστε πάρα πολύ λάθος. Γιατί μέσα από την ερμηνεία του ρόλου εξελισσόμαστε.

Πιέζεσαι από τη δημοσιότητα που έχεις ως συνέπεια της επιτυχίας της Γης της Ελιάς;

Δεν πιέζομαι. Είμαι ευγνώμων, το ζω πολύ όμορφα αυτό που μου συμβαίνει. Όταν για τρίτη σεζόν η δουλειά σου παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις, είναι πολύ σημαντικό. Γιατί η τηλεθέαση μετράει. Είναι οριακά προσβλητικό όταν ακούω ότι κάποιοι δεν ενδιαφέρονται για τα νούμερα τηλεθέασης. Με ενδιαφέρουν γιατί μέσα από την επιτυχία της δουλειάς μας εξασφαλίζεται και η δουλειά εκατοντάδων ανθρώπων που δουλεύουν μαζί μας. Αισίως, λοιπόν, διανύουμε την τρίτη σεζόν και παραμένουμε πρώτοι στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Αυτή η αποδοχή και η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο με συγκινεί πολύ και αυθόρμητα χαμογελώ… Δεν πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας μπορείς να κατεβάζεις ρολά ενώ κάνεις αυτό το επάγγελμα. Ή ακόμη και να αρνείσαι την επικοινωνία με τους ανθρώπους που σε έχουν αγαπήσει και μπαίνεις στα σπίτια τους.”