Αντρέας Γεωργίου: Όσα αποκάλυψε για το Ταμπού – «Είναι μια αστυνομική σειρά με…»
Τηλεόραση

Αντρέας Γεωργίου: Όσα αποκάλυψε για το Ταμπού – «Είναι μια αστυνομική σειρά με…»

Αντρέας Γεωργίου: Όσα αποκάλυψε για το Ταμπού – «Είναι μια αστυνομική σειρά με…»

Το ολοκαίνουργιο σίριαλ που έρχεται από τη νέα σεζόν στο Mega

Σε απόλυτα δημιουργική φάση βρίσκεται ο Αντρέας Γεωργίου καθώς ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά της μυθοπλασίας ξανά με νέα τηλεοπτική σειρά.

Την ώρα που η Γη της ελιάς ετοιμάζεται για τέταρτη σεζόν και η Famagusta κάνει πρεμιέρα απόψε (7/4) με τον β΄κύκλο της ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο εγχείρημα.

Πρόκειται για μία αστυνομική σειρά με τίτλο «Ταμπού» και έντονη δόση μυστηρίου, όπου το cast θα πλαισιώνουν νέοι ηθοποιοί.

Μάλιστα στο Ταμπού όπως επεσήμανε θα τον δούμε να συνεργάζεται ξανά με τη Βάνα Δημητρίου.

«Είναι ένα σίριαλ που λέγεται Ταμπού. Ξεκινήσαμε γυρίσματα, ήμασταν αυτή τη βδομάδα στα Γιάννενα, πήγαμε στα Τζουμέρκα, στα Ζαγοροχώρια. Είμαι γεμάτος από εικόνα. Είναι καταπληκτικές οι περιοχές, μια άλλη πλευρά της Ελλάδας που ξετρελαθήκαμε όλοι μας. Τα γυρίσματα ήταν φανταστικά».

«Είναι ένα αστυνομικό μυστηρίου που έχει και την ερωτική βάση γιατί με τη Βάνα αυτό κάνουμε τόσα χρόνια. Είναι ένα σίριαλ με πολλούς νέους ηθοποιούς, καινούργιες φάτσες, πολύ ταλαντούχα παιδιά. Τους πιο πολλούς δεν τους έχουμε δει ποτέ, ήταν και ο στόχος αυτός. Φυσικά έχουμε και γνωστούς ηθοποιούς αλλά αυτό θα το αφήσουμε να ανακοινωθεί από το κανάλι την ώρα που πρέπει» ανέφερε μέσα σε όλα ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Διαβάστε επίσης

Αντρέας Γεωργίου: «Παντρεύομαι, το επιβεβαιώνω αλλά δεν θέλω να είναι σόου»