Αρχελάου 5: Είναι επίσημο! Αυτή είναι η νέα, καθημερινή, κωμική σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή έκπληξη!
Σειρές

Αρχελάου 5: Είναι επίσημο! Αυτή είναι η νέα, καθημερινή, κωμική σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή έκπληξη!

Αρχελάου 5: Είναι επίσημο! Αυτή είναι η νέα, καθημερινή, κωμική σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή έκπληξη!

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Σας είχαμε γράψει μόλις χτες ότι η ΕΡΤ δεν θα μείνει πίσω σε σειρές τη νέα σεζόν και ήδη προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση για την Αρχελάου 5, την νέα, κωμική σειρά που θα ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες, τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές και παραγωγό την Αργοναύτες Α.Ε.

Αρχελάου 5: Η υπόθεση της σειράς

Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους…

Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Αρχελάου 5: Οι ηθοποιοί

Μεγάλο νέο είναι το καστ της σειράς καθώς ο Μελέτης Ηλίας επιστρέφει σε κωμωδία και μάλιστα στην ΕΡΤ μετά τα εξαιρετικά Καλύτερά μας χρόνια.

Από κακοποιητής Προβιός αυτή τη σεζόν, ο ηθοποιός επιστρέφει στην κωμωδία και δίπλα του θα έχει ένα εξαιρετικό καστ:

Έτσι θα δούμε την επιστροφή του Δημήτρη Πιατά στην τηλεόραση και δη σε κωμωδία ενώ από τα Νούμερα Άλκηστις Ζιρώ και Χάρης Χιώτης θα βρίσκονται στους ενοίκους ενώ από τον Παράδεισο των κυριών θα δούμε την Νατάσσα Εξηνταβελώνη. Τέλος ο Γιάννης Καράμπαμπας που γνωρίσαμε στο Μετά τη φωτιά θα είναι του χρόνου στη σειρά της ΕΡΤ.