Δημήτρης Αριανούτσος – Προξενιό: «Η Ιουλία μοιάζει πολύ με τη μητέρα του Χρήστου αλλά εκείνος δεν το ξέρει ακόμα»
Σειρές

Δημήτρης Αριανούτσος – Προξενιό: «Η Ιουλία μοιάζει πολύ με τη μητέρα του Χρήστου αλλά εκείνος δεν το ξέρει ακόμα»

Δημήτρης Αριανούτσος – Προξενιό: «Η Ιουλία μοιάζει πολύ με τη μητέρα του Χρήστου αλλά εκείνος δεν το ξέρει ακόμα»

Τι θα δούμε στο αποψινό (1/10) επεισόδιο της σειράς;

Ο Δημήτρης Αριανούτσος μίλησε στην Ελισάβετ Οικονόμου και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τον ρόλο του στο Προξενιό της Ιουλίας ως Χρήστος Προβιός.

«Ο Χρήστος είναι ένα ιδιαίτερο παιδί με πολλά ψυχικά τραύματα. Έχει μεγαλώσει με τον πατέρα του Γιωργίκη, τη θεία του Χάδω και τη Στεφανία που ουσιαστικά αυτή τον έχει μεγαλώσει. Και βλέπουμε μέσα από την ιστορία, ότι αναβιώνει κάποιες αναμνήσεις μέσα από όνειρα/εφιάλτες. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα αυτός ο ρόλος».

Θα καταφέρει να θεραπευτεί ο Χρήστος κάποια στιγμή; «Δεν το ξέρουμε ακόμη, θα το δούμε στην πορεία. Είναι τραυματισμένος μέσα του γιατί, όπως έχουμε δει, θεωρεί πως έχει σκοτώσει τη μητέρα του και είναι ένα βάρος που τον βασανίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Χρήστος πιστεύει πως το προξενιό είναι για εκείνον. Έχω κι εγώ μεγάλη αγωνία να δω πώς θα είναι η αντίδρασή του όταν δει την Ιουλία στο σπίτι και μάθει πως δεν προορίζεται για αυτόν. Χωρίς να το ξέρει ο Χρήστος ακόμη, γιατί δεν την έχει δει, η Ιουλία μοιάζει πολύ και με τη μητέρα του οπότε δεν ξέρουμε πώς θα είναι αυτό για την ψυχολογία του».

Όπως είπε, ο κόσμος έχει αρχίσει να τον σαματά στο δρόμο για να ρωτήσει για την πορεία της σειράς, αν θα έρθει η Ιουλία στο σπίτι, να του πουν τα σχόλια τους.

Όσο για τη συνεργασία του με τον Μελέτη Ηλία, την Άννα Μάσχα και τη Χριστίνα Μαξούρη «είναι πάρα πολύ καλή, έχουμε πολύ καλή σχέση, με βοηθάνε πάρα πολύ, είναι πολύ δοτικοί όλοι τους και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο».

Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα και δηλώνει ελεύθερος αυτή την περίοδο. Από τον Δεκέμβρη θα συμμετέχει στην παράσταση «Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας».

Τι θα δούμε στο αποψινό (1/10) επεισόδιο του Προξενιού;

Η Ιουλία, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Γρηγόρη στην ανάκριση, δεν μπορεί να του συγχωρήσει που φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Ενώ ένα δημοσίευμα της εφημερίδας στην οποία δουλεύει η Αλεξάνδρα ταράζει τα νερά και ανησυχεί την οικογένεια Σκούταρη για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την πορεία της υπόθεσης. Προσπαθώντας να της δείξει πως είναι η ευκαιρία της, η Κατερίνη τονίζει στην Φιλιώ την αξία που έχουν οι συμμαχίες, δίνοντάς της το παράδειγμα της ίδιας με την Κυριακούλα που έχουν ενώσει τις δυνάμεις του για να επιτευχθεί ένα προξενιό της με τον Γρηγόρη. Την ίδια στιγμή, η άφιξη του ψυχίατρου Νικολαΐδη στο αρχοντικό του Γιωργίκη Προβιού δείχνει να έχει ευεργετική επίδραση στον Χρήστο, καθώς ο ψυχίατρος προσπαθεί να τον προσεγγίσει και φαίνεται να τα καταφέρνει. Κι ενώ Ιουλία και Στάσα, μετακομίζουν στο ανακαινισμένο από τον Γιωργίκη σπίτι της θείας Ευτέρπης, στη Λάρισα, μια έκπληξη στην εξέλιξη της υπόθεσης Ραζίνη θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα δεδομένα…

Δείτε το trailer: