Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Δεν έχω μαγιό. Με τρώει, με σφίγγει…»
Σειρές

Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Δεν έχω μαγιό. Με τρώει, με σφίγγει…»

Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Δεν έχω μαγιό. Με τρώει, με σφίγγει…»

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Η παραλία μίλησε στην ΕΡΤ για τη σειρά και την επιτυχία της αλλά και ότι είναι... χίπι

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος που υποδύεται τον δήμαρχο των Ματάλων στη σειρά της ΕΡΤ Η παραλία μίλησε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον.

Όπως είπε, ήταν σίγουρος ότι η σειρά θα έχει επιτυχία όταν είδε του συντελεστές και διάβασε τα σενάρια.

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω σειρά και δεν παίρνω ένα feedback γιατί δεν παιζόντουσαν τα επεισόδια. Να γυρνάς έναν χρόνο και να μην βλέπεις τίποτα.

Βέβαια φαίνεται όταν μία δουλειά είναι από ένα επίπεδο και πάνω» ανέφερε.

«Σαν άνθρωπος είμαι της παραλίας, έπρεπε να με πάρουν για τους χίπιδες» είπε χιούμορ.

«Έχει έρθει Αστυνομία σε παραλία που πήγα ότι απαγορεύεται ο γυμνισμός. Φεύγαμε αλλιώς αν δεν ίσχυε η παραλία καθόμασταν. Να σου πω ότι δεν έχω μαγιό. Φαντάσου ότι αν τύχει να πάμε για μπάνιο ψάχνω να μου δώσουν. Αισθάνομαι ότι δεν κάνω μπάνιο με μαγιό. Με τρώει, με σφίγγει, όλα αυτά. Θέλω να είμαι τελείως ελεύθερος. Δεν μου αρέσουν οι παραλίες με ξαπλώστρες» είπε.

«To Metoo έχει μπερδέψει τα νέα παιδιά. Αυτό είναι ένα θεματάκι που θέλει συζήτηση. Να σου πω ένα παράδειγμα. Πώς θα σου μάθω να παίζεις αν δεν σε αγγίξω. Ξέρεις τι κάνω πια; Ρωτάω. “Μπορώ να σε αγγίξω;”. Υποτίθεται ότι στο θέατρο είσαι μια ομάδα όπου υπάρχει οικειότητα. Βέβαια καταλαβαίνεις όταν ένας άνθρωπος έχει άλλους σκοπούς. Δεν μπορείς να φερθείς τόσο typically correct σε μία δουλειά που έχει πάθος και ψυχή».