Εγκλήματα – Reunion: Η Πέπη και ο Μιχαλάκης αποκαλύπτουν απίθανα backstage της σειράς!
Σειρές

Εγκλήματα – Reunion: Η Πέπη και ο Μιχαλάκης αποκαλύπτουν απίθανα backstage της σειράς!

Εγκλήματα – Reunion: Η Πέπη και ο Μιχαλάκης αποκαλύπτουν απίθανα backstage της σειράς!

Οι δύο αγαπημένοι χαρακτήρες αποκάλυψαν πώς γυρίστηκαν πολύ χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη και ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκάλυψαν τις αγαπημένες τους σκηνές από την πετυχημένη σειρά Εγκλήματα, όπου πρωταγωνιστούσαν. 

Εικοσιπέντε χρόνια μετά τα γυρίσματα της σειράς συναντήθηκαν σε ένα reunion και μίλησαν για τη σειρά στο Πάμε Δανάη.

Αρχικά αναφέρθηκαν στο πώς βρέθηκαν στο καστ της σειράς και να συμμετέχουν σε μια από τις πιο πετυχημένες σειρές όλων των εποχών.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης, είπε: «Για τον ρόλο του Μιχαλάκη έκαναν μια κλειστή οντισιόν από παιδιά που τα είχαν σταμπάρει στο θέατρο».

«Όταν άρχισαν τα γυρίσματα της σειράς δούλευα δημόσιες σχέσεις σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι με το οποίο είχε κάποια σχέση ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Είχαν κλείσει μια ηθοποιό για ένα guest, την Πέπη. Τελευταία στιγμή είπε ότι δεν μπορεί και μου είπε ο Χρήστος, σε παρακαλώ καιγόμαστε. Την άλλη μέρα κάναμε το γύρισμα και ενθουσιάστηκα με το όλο κλίμα αλλά και εκείνοι μαζί μου και έγινε μόνιμος ρόλος», είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

«Ο Μιχαλάκης ήταν ο πρώτος bisexual ρόλος που είχε βγει στην ελληνική τηλεόραση. Θυμάμαι τότε στο τέλος της σειράς στην σκηνή που έρχονταν στον παράδεισο. Οι πρωταγωνιστές ήταν πιασμένοι χέρι χέρι και κάνανε βήματα προς τα πίσω έτσι ώστε στο μοντάζ να γυρίσουν την σκηνή και να βγουν στεγνοί από την θάλασσα. Εγώ σαν Μιχαλάκης ήμουν στην άκρη στα βράχια και τους κοιτούσα με ένα τηλεσκόπιο, τη σκηνή την είχαμε γυρίσει δεκαπέντε φορές, τα πόδια μου είχαν γίνει κόκκινα από τα βράχια».

«Τα χλωρά κουκιά από τα οποία πέθανε η Πέπη ήταν κάτι πράσινες καραμέλες που τις είχα μπουκώσει και ήταν αηδία. Στην σκηνή που έσκασε ο Αλέκος από το φαΐ, όλα αυτά που έτρωγε τα είχαν πολτοποιήσει σε ένα κουβά και τα πέταξαν πάνω μας, σε εμένα και την Καίτη Κωνσταντίνου, ήταν αηδία.

Σε μια άλλη σκηνή έπρεπε να παρακολουθήσω με το αυτοκίνητο. Μόλις το είχα αγοράσει, μου έφυγε το αμάξι μόλις κατέβηκα και πήγαινε πάνω στην κάμερα και τρελάθηκα!», είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: