Έρωτας φυγάς (30/10): Η Αλεξάνδρα τα χώνει στον Μάρκο και ο Ιάσονας τρίβει τα χεράκια του
Σειρές

Έρωτας φυγάς (30/10): Η Αλεξάνδρα τα χώνει στον Μάρκο και ο Ιάσονας τρίβει τα χεράκια του

Έρωτας φυγάς (30/10): Η Αλεξάνδρα τα χώνει στον Μάρκο και ο Ιάσονας τρίβει τα χεράκια του

Απότομη και σκληρή η Αλεξάνδρα για χάρη του παιδιού της

Η απόφαση του Μάρκου να αρπάξει το Γιωργάκη στη σειρά, Έρωτας φυγάς, μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσε να φέρει.

Όλοι στο Κιάρι είχαν αναστατωθεί αφού δεν ήξεραν που βρίσκεται το παιδί και ήθελαν πάση θυσία να τους φέρουν πίσω.

Ο Ιάσονας που έχει μεγαλώσει τον Γιωργάκη σαν δικό του παιδί και θολωμένος από μίσος για τον Μάρκο κάνει τα αδύνατα δυνατά!

Τελικά, πατέρας και γιος επιστρέφουν πίσω με την Αλεξάνδρα να μην του το συγχωρεί ούτε λίγο παρά τον έρωτα που τους έδενε.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω απόσπασμα, η Αλεξάνδρα βάζει τα όριά της και ο τρόπος που του μιλά είναι σαν να μιλά σε κάποιον που δεν αγάπησε ποτέ.

Ταυτόχρονα, ο Ιάσονας που βρίσκεται κρυμμένος πίσω από τα δέντρα ακούει όλο το κατσάδιασμα και χαίρεται για αυτή την εξέλιξη!

Έρωτας φυγάς, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 20:00

Η πρόταση γάμου του Στέφανου αιφνιδιάζει τη Μαργέτα, η οποία το σκέφτεται σοβαρά. Όσο οι δυο τους ψάχνουν τρόπους για να γλυτώσει η Μαργέτα απ’ τους εκβιαστές της, ο Ιάσονας με τη βοήθεια της Ουρανίας σχεδιάζει στα κρυφά νέο σχέδιο ώστε να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς. Εντωμεταξύ, ο Μάρκος βασανίζεται από τη στάση της Αλεξάνδρας σε σχέση με το παιδί και ο Φάνης προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Παράλληλα, η Νότα προδίδει κατά λάθος κρυφές πτυχές του εαυτού της, που μέλλεται να φέρουν νέα σύννεφα πάνω από το σπίτι του Στέφανου. Ποια είναι τα ένοχα μυστικά που κρύβει η Νότα; Τι σχέση έχει η Ουρανία με τον Στέφανο και τι οργανώνει μαζί με τον Ιάσονα;

Δείτε το απόσπασμα από το σημερινό (30/10) επεισόδιο

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς spoiler: Σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας!