Έρωτας φυγάς: Δίχασε το Twitter η αναισθησία του Μάρκου για την απόπειρα της Ευγενίας
Σειρές

Έρωτας φυγάς: Δίχασε το Twitter η αναισθησία του Μάρκου για την απόπειρα της Ευγενίας

Έρωτας φυγάς: Δίχασε το Twitter η αναισθησία του Μάρκου για την απόπειρα της Ευγενίας

Ύμνοι για την ερμηνεία της Αρετής Πασχάλη ως Ευγενία που έφτασε στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας του Μάρκου

Μια σοκαριστική απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Ευγενία στον Έρωτα φυγά καθώς η δίκη της Αλεξάνδρας εξελίσσεται και ο Μάρκος αντί να είναι στο πλευρό της είναι στο πλευρό της Αλεξάνδρας.

Η κατάστασή της είναι δραματική και οι γύρω της που την επισκέπτονται στο νοσοκομείο της λένε ψέματα ότι ο Μάρκος πήγε να τη δει. Αυτό την ταράζει περισσότερο όπως και η επίσκεψη ψυχιάτρου για να την εξετάσει.

Την ίδια στιγμή ο Μάρκος μιλώντας στον Στέφανο δεν δείχνει να ενδιαφέρεται καθόλου για τη γυναίκα του που την έφερε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Μάλιστα κατηγορεί την Ευγενία για τα βάσανα της Αλεξάνδρας και σκοπεύει να της πάρει το παιδί και να το μεγαλώσει μόνος του κάνοντας έξαλλο τον Στέφανο που πλέον δεν τον αναγνωρίζει.

Αυτό και μόνο εξόργισε το Τwitter που δεν στάθηκε στο πλευρό του.

Παράλληλα εξήραν την υποκριτική ικανότητα και το ταλέντο της Αρετής Πασχάλη που υποδύεται την Ευγενία.

https://twitter.com/adyswphth/status/1704910422602654091

https://twitter.com/melen_melia/status/1704905936228540698

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 22/9;

Η Αλεξάνδρα, στη δίκη της, καλύπτει τον Μάρκο γιατί κατηγορείται ως συνεργός της, αλλά είναι παραιτημένη απ’ όλα. Η Μαργέτα φέρνει τα παιδιά στο επισκεπτήριο, να τα δει η Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας το μαθαίνει κι έξαλλος παίρνει τα παιδιά και φεύγουν απ’ το σπίτι. Μετά την καταγγελία για χρηματισμό της Νάντιας, εντοπίζονται χρήματα σπίτι της, κι εκείνη τίθεται σε διαθεσιμότητα. Ο Μιχάλης είναι σίγουρος πως είναι σχέδιο της Ελπίδας. Επιπλέον, η Αλεξάνδρα ζητά απ’ τον Μάρκο να την ξεχάσει κι εκείνος σκοπεύει να το σεβαστεί… Η Ευγενία παίρνει εξιτήριο, αλλά έχει ακόμα σκέψεις αυτοκτονίας. Η Βάσω, έντρομη, λέει στη Μαργέτα ότι νομίζει πως η Αθηνά πέθανε.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς: Δείτε το κτίριο που γίνονται τα γυρίσματα!