Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας αποφασίζει να αφήσει ελεύθερους Μάρκο και Αλεξάνδρα αλλά…
Σειρές

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας αποφασίζει να αφήσει ελεύθερους Μάρκο και Αλεξάνδρα αλλά…

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας αποφασίζει να αφήσει ελεύθερους Μάρκο και Αλεξάνδρα αλλά…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της εβδομάδας (11-15/12)

Στο απόλυτο τίποτα έχει μείνει ο Ιάσονας, ο οποίος έχει καταρρεύσει πλέον οικονομικά και ζητά τη βοήθεια του Στέφανου αφήνοντας πίσω τις έχθρες τους στη σειρά, Έρωτας φυγάς.

Ταυτόχρονα, μια αλλαγή στην σκέψη του σοκάρει την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο αφού έχει αποφασίσει να τους αφήσει ελεύθερους.

Έρωτας φυγάς Περίληψη 67ου επεισοδίου // 11 Δεκεμβρίου στις 20.00

Ο Ιάσoνας κινδυνεύει με πτώχευση και ο Στέφανος τείνει χείρα βοηθείας για να τον σώσει από την καταστροφή. Ο Κοντογιάννης, από τη μία καραδοκεί να αρπάξει την περιουσία του Ιάσονα και απ’ την άλλη, σώζει τη ζωή του Στέφανου, χωρίς εκείνος να το ξέρει, μόνο και μόνο για να ‘χει ο ίδιος τη χαρά να τον ξεκάνει. Παράλληλα, η Ουρανία έρχεται κοντά με τη Γεωργία, συγκινημένη από την εγκυμοσύνη της. Ενώ η Μαργέτα βρίσκεται αποκλεισμένη στο κρησφύγετο της και οι προμήθειες τελειώνουν, η Ελπίδα συνέρχεται. Τέλος, ο Φάνης σχεδιάζει σαμποτάζ στο εργοστάσιο του θείου του για να πετύχει το σχέδιο της εκδίκησης του..

Έρωτας φυγάς Περίληψη 68ου επεισοδίου// 12 Δεκεμβρίου στις 20:00

Οι προσπάθειες της Αλεξάνδρας για μία νέα απόπειρα φυγής από το Κιάρι πέφτουν συνεχώς στο κενό, καθώς η ίδια δεν μπορεί να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα του Ιάσoνα. Ο Στρατής κατηγορείται άδικα για τον φόνο του Μίμη και ο Μάρκος αποφασίζει να τον βοηθήσει. Ρισκάροντας άλλη μία σφοδρή σύγκρουση με τον Ιάσoνα αποκαλύπτει ενώπιον της εισαγγελέως τον τρόπο φυγής του με την Αλεξάνδρα, που αθωώνει πανηγυρικά τον Στρατή. Ο Ιάσoνας ανακαλύπτει ότι ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός του με τη Μαργέτα έχει σχεδόν αδειάσει και στρέφει τα βέλη του προς τον Στέφανο. Η θολωμένη κρίση του τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ουρανία που επιχειρεί να τον ηρεμήσει. Ενώ όλοι προετοιμάζονται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, η ίδια εξακολουθεί να κρύβεται στην Αθήνα, κυριευμένη από φόβο, καθώς οι εξωτερικές απειλές πυκνώνουν μέρα με τη μέρα.

Έρωτας φυγάς Περίληψη 69ου επεισοδίου//13 Δεκεμβρίου στις 20:00

Η μέρα του μνημόσυνου της Μαργέτας έφτασε και το Κιάρι βυθίζεται σε πένθιμη ατμόσφαιρα. Εν αντιθέσει, ο Μάρκος μαθαίνει περιχαρής ότι η Αλεξάνδρα τελικά δεν το έσκασε, ενώ ο Ιάσoνας, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει χρήματα για το φευγιό τους στην Αμερική και την αποκατάσταση των ζημιών του Κιάρι, έχει μια ιδέα, η υλοποίηση της οποίας θα ταράξει τον Στέφανο σχετικά με το ξεσκέπασμα της κρυψώνας της Μαργέτας. Ένας όμως ακόμα φάκελος από την ενοχλητική γειτόνισσα, θα τους αναστατώσει, καθώς φέρνει στην επιφάνεια την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητάς.

Έρωτας φυγάς Περίληψη 70ου επεισοδίου// 14 Δεκεμβρίου στις 20:00

Έπειτα από πολλά εμπόδια, επιτέλους, το μνημόσυνο της Μαργέτας τελείται κανονικά στο σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή. Παράλληλα, η Ρηνιώ μπαίνει σε σκέψεις σχετικά με την σχέση της με τον Νικόλα και η Γεωργία, η Αλεξάνδρα και η Βάσω προσπαθούν να την καθοδηγήσουν. Την ίδια ώρα, ο Θύμιος αποκαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της γειτόνισσας, Χαριτίνης. Η Νάντια βιώνει τραυματικές εμπειρίες μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ενώ η Χαρά αγωνιά για το τι κρύβεται πίσω από τη σχέση του Ανδρέα και του Μίλτου.

Έρωτας φυγάς Περίληψη 71ου επεισοδίου// 15 Δεκεμβρίου στις 20:00

Ο Ιάσoνας ανακοινώνει στην Αλεξάνδρα και τον Μάρκο πως τους αφήνει ελεύθερους, να ζήσουν στο εξής μαζί, και με τον Γιωργάκη, μην αντέχοντας άλλο αυτήν την κατάσταση… Εκείνοι φοβούνται μήπως είναι παγίδα. Η Ελπίδα θυμάται ότι η Ευγενία τη χτύπησε κι απορρίπτει την πρόταση του Μάρκου να το καλύψει. Παράλληλα, η Χαριτίνη εκβιάζει τη Μαργέτα να της δώσει ένα τεράστιο ποσό, που δε διαθέτει, για να μην αποκαλύψει ότι ζει. Ο Μιχάλης πείθει τη Νάντια να του πει τι περνάει με το Σωκράτη… Μάρκος κι Αλεξάνδρα ανησυχούν πως, αν είναι όντως ελεύθεροι, ίσως δεν τα καταφέρουν, στην τόσο πρωτόγνωρη αυτή συνθήκη…

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς – Twitter: «Όσα αισθανόμασταν τόσο καιρό, τα είπε ο Στέφανος σε ένα λεπτό»