Έρωτας φυγάς: Η Ουρανία έρχεται για να ανοίξει πληγές από το παρελθόν
Σειρές

Έρωτας φυγάς: Η Ουρανία έρχεται για να ανοίξει πληγές από το παρελθόν

Έρωτας φυγάς: Η Ουρανία έρχεται για να ανοίξει πληγές από το παρελθόν

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του OPEN;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον σαρωτικό «Έρωτα φυγά» καθώς ένα νέο πρόσωπο εισβάλει για να φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά.

Η Άννα Αδριανού έρχεται απόψε στις οθόνες μας σε έναν ιδιαίτερο ρόλο, αυτόν της Ουρανίας, μιας γυναίκας που επιστρέφει στο Κιάρι μετά από πολλά χρόνια και η παρουσία της θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες.

Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Η Ουρανία Πετροπούλου, ή αλλιώς Πέτρα, είναι μια γοητευτική γυναίκα που έχει γνωρίσει τη δόξα, τον έρωτα, αλλά και τον πόλεμο και τον ξεριζωμό. Διάσημη τραγουδίστρια στο παρελθόν, έζησε μια ταραγμένη και περιπετειώδη ζωή, αλλά κάποια στιγμή έφτασε στη δύση της καριέρας της. Επιστρέφει μετά από χρόνια στη Μεσσηνία, έναν τόπο που ήταν πάντα αφιλόξενος γι’ αυτήν, αλλά με τον οποίο τη δένουν πολλά.

Κυρίως ένας μεγάλος έρωτας που δεν μπόρεσε ποτέ να βγει από τις σκιές, αλλά ούτε και από μέσα της. Η άφιξή της κρύβει ένα επτασφράγιστο μυστικό και είναι σωτήρια για κάποιους, αλλά και καταστρεπτική για κάποιους άλλους. Όταν όλοι μάθουν ποια πραγματικά είναι, το κουβάρι της αλήθειας για τους Δεμερτζήδες θα αρχίσει να ξετυλίγεται χωρίς σταματημό. Η Ουρανία έρχεται στο Κιάρι, για να ανοίξει πληγές από το παρελθόν ή μήπως για να τις κλείσει;

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια (8-14): Η Αλεξάνδρα δέχεται δολοφονική επίθεση από τη Νότα