«Έρωτας φυγάς»: Όταν τα σώματα μιλούν! Μαργέτα – Ουρανία λένε πολλά, χωρίς να πουν τίποτα
Σειρές

«Έρωτας φυγάς»: Όταν τα σώματα μιλούν! Μαργέτα – Ουρανία λένε πολλά, χωρίς να πουν τίποτα

«Έρωτας φυγάς»: Όταν τα σώματα μιλούν! Μαργέτα – Ουρανία λένε πολλά, χωρίς να πουν τίποτα

Η εμβληματική παρουσία των γυναικών

Στις 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς, «Έρωτας φυγάς», μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ.

Το σπιτικό της Μαργέτας δεν μπορεί να βρει ησυχία αφού από τη μία ο γιος της, Ιάσονας, βρίσκεται στο νοσοκομείο και από την άλλη, η νύφη της, Αλεξάνδρα, κάνει την επανάστασή της.

Ο δεύτερος κύκλος θα είναι συνταρακτικός αφού οι εισβολές στη σειρά θα είναι αρκετά δυνατές, εκ των οποίων η μία θα είναι η Άννα Αδριανού, που θα υποδυθεί τον ρόλο της Ουρανίας.

Ποια είναι η Ουρανία;

Η Ουρανία ήταν ο μεγάλος έρωτας του μακαρίτη Δεμερτζή και μπαίνει στη σειρά οδηγώντας στα άκρα τη σχέση του Ιάσονα με τη μητέρα του.

Πράγματι, στο βάθος ο γιος της κάθεται ατάραχος στην πολυθρόνα του.

Η Μαργέτα σοκαρισμένη αρπάζει τα εγγόνια της και φεύγει.

Τότε η Ουρανία λέει στον Ιάσονα: «Πριν από χρόνια μπήκα ανάμεσα στους γονείς σου. Τώρα μπαίνω ανάμεσα σε σένα και τη μητέρα σου».

Εκείνος της απαντάει όλο νόημα: «Αν υπήρχε ευτυχία στο σπιτικό μας θα ερχόταν σε σένα; Μη νιώθεις έτσι. Δεν εισέβαλες εσύ στις ζωές μας.

Είσαι το αποκούμπι μου όπως ήσουν και για τον πατέρα μου. Ήταν ευτυχισμένος δίπλα σου. Το έβλεπα, το έζησα από κοντά…».

Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πώς ο Ιάσονας επί σειρά ετών διατηρούσε κρυφά από τη μητέρα του επαφές με την ερωμένη του πατέρα του.

Για μια ζωή εχθροί

Στο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, βλέπουμε τους πρωταγωνιστές της σειράς να στέκονται όλοι ο ένας δίπλα στον άλλον κουβαλώντας τα «όπλα» τους.

Η Μαργέτα μαυροφορεμένη στέκεται δίπλα στην Ουρανία, με το μίσος να είναι διάχυτο και μόνο από την εικόνα.

Η Ουρανία επιστρέφει στο Κιάρι να της καταστρέψει για δεύτερη φορά τη ζωή, με τη γλώσσα του σώματός της να δείχνει την σιγουριά που έχει για τον εαυτό της.

Σε αντίθεση με τη Μαργέτα, η οποία φαίνεται πώς προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ποια έχει δίπλα της, σκεπτόμενη πώς ήταν ερωμένη του άντρα της.

Οι δύο γυναίκες είναι εμβληματικές δίχως να πουν λέξη, με την αύρα τους και τη στάση του σώματός τους να υποδεικνύει πολλά περισσότερα από όσα τα λόγια θα μπορούσαν να πουν.

Διαβάστε επίσης

«Έρωτας φυγάς»: Αυτή η ηθοποιός μπαίνει στον β΄κύκλο και φέρνει εμφύλιο Μαργέτας – Ιάσoνα!