Έρωτας φυγάς – Παπαγεωργίου: «Ο Φάνης έχει έρθει για να εκδικηθεί τον Ιάσονα»
Σειρές

Έρωτας φυγάς – Παπαγεωργίου: «Ο Φάνης έχει έρθει για να εκδικηθεί τον Ιάσονα»

Έρωτας φυγάς – Παπαγεωργίου: «Ο Φάνης έχει έρθει για να εκδικηθεί τον Ιάσονα»

Τι αποκάλυψε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του OPEN

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό Σουσού», στην πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του OPEN και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στον «Έρωτα φυγά», στον νέο κύκλο.

«Γυρίζουμε ανελλιπώς τον Έρωτα φυγά από το καλοκαίρι, τον β’ κύκλο. Μπορεί να ακουστεί τετρημμένο αλλά ισχύει σε αυτήν την περίπτωση, είναι πραγματικά μια πολύ ευτυχής στιγμή αυτή η σειρά για πάρα πολλούς λόγους. Έχει μία πολύ ωραία αποδοχή από το κοινό. Την έβλεπα την πρώτη σεζόν. Είναι και μια σειρά που παίζουν πάρα πολύ φίλοι και για εμένα ήρθε ένας ρόλος που μου άρεσε πάρα πολύ», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

«Ο λόγος που μου αρέσει ο ρόλος του Φάνη είναι ότι είναι πολυδιάστατος. Στην αρχή παρουσιάζεται ως ύποπτος, σαν ένας χαρακτήρας σκοτεινός, ο οποίος έχει έναν στόχο. Αυτός ο στόχος είναι να πάρει μία εκδίκηση. Έχει ένα θέμα με τον Ιάσονα πάρα πολύ σοβαρό κι έχει έρθει για να πάρει εκδίκηση από αυτόν. Όντως ο Φάνης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος παράλληλα με αυτό το μυστικό που κουβαλάει και την εκδίκηση που θέλει να πάρει, είναι ένας χαρακτήρας πάρα πολύ αλέγκρος, είναι έξω καρδιά, δεν μπαίνει και βλέπεις ότι είναι ένας κακός. Είναι σκοτεινός χαρακτήρας που κρύβεται κάτω από μία καλοσύνη. Τον έχω αγαπήσει γιατί νομίζω ότι καταλαβαίνω το κίνητρό του. Είναι ένα κίνητρο πολύ ανθρώπινο», πρόσθεσε.

«Αν δεν έχεις αναφορές, αν δεν έχεις προσωπικά βιώματα, πράγματα που μπορείς να ανακαλέσεις από το παρελθόν, από τη ζωή σου, τότε ο χαρακτήρας που θα πλάσεις, δεν θα είναι αληθινός. Θα είναι μία κατασκευή η οποία τις περισσότερες φορές  θα φαίνεται και θα είναι κάτι ψεύτικο. Υπάρχουν ρόλοι που το μαύρο χρώμα πρέπει να το βγάλεις από μέσα σου και να έρθει να κουμπώσει με τον ρόλο. Είναι απελευθερωτικό, γιατί βγάζεις από μέσα σου ένα κομμάτι που στη ζωή σου καλό είναι να μη βγαίνει, να μη χρησιμοποιείται», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμα

Μουτάφη – Προξενιό: «Ο έρωτας Ιουλίας – Γρηγόρη είναι απαγορευμένος, υπάρχει ένας φόνος…»