Έρωτας φυγάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (19/9) ;
Σειρές

Έρωτας φυγάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (19/9) ;

Έρωτας φυγάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (19/9) ;

Συγκλονιστικές εξελίξεις φέρνει το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Open

Σαρωτικά ξεκίνησε η καθημερινή δραματική σειρά εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς», με τους τηλεθεατές να ενθουσιάζονται ήδη από τα πρώτα επεισόδια.

Η σειρά πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε με τις εξελίξεις να τρέχουν και να είναι καθηλωτικές.

Τι θα δούμε στο αποψινό (19/9) επεισόδιο που θα μεταδοθεί στις 20:00 στο ΟΡΕΝ;

Έρωτας φυγάς Επεισόδιο 3, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 20.00

Η ζωή της Αλεξάνδρας βρίσκεται στα χέρια της συγκρατούμενής της, Γιώτας, που ετοιμάζεται να εκτελέσει το φονικό σχέδιο του Κοντογιάννη. Τελευταία στιγμή, όμως το μετανιώνει και την αφήνει να ζήσει. Ο Μάρκος αγωνιά για την τύχη της Αλεξάνδρας η οποία έχει αφεθεί στη μοίρα της, αρνούμενη να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Για αυτό το λόγο, προσλαμβάνει ο ίδιος δικηγόρο από την Αθήνα προκειμένου να την υπερασπιστεί. Την ίδια ζέση για την ελευθερία της Αλεξάνδρας δείχνει και η Μαργέτα που είναι αποφασισμένη να τη βοηθήσει για να απαλλαχθεί από τις ενοχές της.

Εντωμεταξύ, ο Ιάσονας συνέρχεται και αναρρώνει. Ωστόσο, γεμάτος μίσος για ό,τι του έκανε η Αλεξάνδρα, διαφωνεί με τις προθέσεις της μητέρας του. Την ίδια ώρα, η Ευγενία επιχειρεί ξανά να προσεγγίσει τον Μάρκο, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να της κλείνει όλες τις πόρτες.

Η μεγάλη μέρα της δίκης της Αλεξάνδρας φτάνει και όλοι είναι αναστατωμένοι. Η Ευγενία απελπισμένη και συντετριμμένη ψυχολογικά παίρνει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή της.

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Αθηνά πεθαίνει!