Έρωτας φυγάς – Twitter: «Επιτέλους δεύτερος κύκλος» – «Ζούνη, ερμηνειάρα»
Σειρές

Έρωτας φυγάς – Twitter: «Επιτέλους δεύτερος κύκλος» – «Ζούνη, ερμηνειάρα»

Έρωτας φυγάς – Twitter: «Επιτέλους δεύτερος κύκλος» – «Ζούνη, ερμηνειάρα»

Με διπλό επεισόδιο ξεκίνησε η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΟΡΕΝ

Η επιτυχημένη σειρά του OPEN, Έρωτας φυγάς, επέστρεψε δυναμικά για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις επαναλήψεις μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα.

Ήδη από τους τίτλους αρχής, το τηλεοπτικό κοινό εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Με ένα γρήγορο flashback βλέπουμε την Αλεξάνδρα να πηγαίνει στο σπίτι του Ιάσονα και αφού εξέφρασε την αγανάκτησή της, τον πυροβόλησε.

Χαμένη από την πράξη της την βρίσκει ο Μάρκος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη φυγαδεύσει για να μην τη συλλάβει η χωροφυλακή.

Στο σπίτι των Δεμερτζήδων επικρατεί πανικός, με την Μαργέτα (Πέμη Ζούνη) να έχει στην αγκαλιά της τον γιο της μέσα στα αίματα.

Η ερμηνεία της έκανε τους χρήστες του Twitter να την χειροκροτήσουν αφού είναι μια από τους αγαπημένους τους ήρωες της σειράς και φυσικά την σιπάρουν για τον έρωτά της με τον Στέφανο.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/9);

Έρωτας φυγάς Επεισόδιο 3, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 20.00

Ο Μάρκος ζητάει από την Ευγενία διαζύγιο και η ίδια πέφτει ακόμα πιο πολύ ψυχολογικά. Ο Στέφανος και η Νότα προσπαθούν να μεταπείσουν τον Μάρκο με το φόβο ότι η Ευγενία μπορεί να βλάψει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά και το παιδί της. Ο Μάρκος αρνείται να τη συγχωρέσει και το μυαλό του είναι μόνο στην Αλεξάνδρα. Αποκαλύπτεται η κομπίνα που έστησε ο Παύλος στον Στρατή και η Φωτεινή βοηθά τη Γεωργία να πάρει πίσω όσα τους έκλεψε ο σύζυγός της. Ο Παύλος το ανακαλύπτει και η Φωτεινή δε διστάζει να αναμετρηθεί μαζί του στα ίσα. Η προσωρινή κράτηση της Αλεξάνδρας αξιολογείται ενώπιον του δικαστηρίου. Τόσο η δική της σιωπή, όσο και οι προσπάθειες της Νάντιας δεν αρκούν για να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Η Μαργέτα κατόπιν παροτρύνσεως του Μιχάλη, επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή και της λέει κάτι που την αιφνιδιάζει.

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς: Δείτε το κτίριο που γίνονται τα γυρίσματα!