Έρωτας φυγάς – Twitter: «Ρε Μαργετάκι, φτάνει τόσο αυτομαστίγωμα»
Σειρές

Έρωτας φυγάς – Twitter: «Ρε Μαργετάκι, φτάνει τόσο αυτομαστίγωμα»

Έρωτας φυγάς – Twitter: «Ρε Μαργετάκι, φτάνει τόσο αυτομαστίγωμα»

Οι φαν της κυρίας Δεμερτζή δεν θέλουν να τη βλέπουν να παλεύει με τις ενοχές της

Ενθαρρυντικά δείγματα βελτίωσης έδωσε η κατάσταση της υγείας του Ιάσονα που νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο με τη Μαργέτα να χαίρεται συγκρατημένα.

Η Μαργέτα πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές βλέποντας τον γιο της να χαροπαλεύει. Η ίδια ζει μέσα στις τύψεις καθώς πιστεύει ότι εκείνη ευθύνεται για όσα συνέβησαν.

Θεωρεί τον εαυτό της υπαίτιο που η Αλεξάνδρα πυροβόλησε τον Ιάσονα και πλέον κάνει τα πάντα για να τη σώσει από το εκτελεστικό απόσπασμα.

Βέβαια, όπως λέει και η παροιμία «το πολύ το κυρ Ελέησον το βαριέται και ο παπάς» οπότε το Twitter βαρέθηκε να την ακούει να αυτομαστιγώνεται και θέλησε να την επαναφέρει στην τάξη…

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο (20/9);

Έρωτας φυγάς Επεισόδιο 5, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 20.00

Η δίκη της Αλεξάνδρας έχει απρόοπτη εξέλιξη κι έτσι αναγκαστικά διακόπτεται. Στη συνέχεια, ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται στο κρατητήριο, ενώ η επιστροφή της Αλεξάνδρας στο κελί, της επιφυλάσσει ένα δυσάρεστο νέο. Η Νότα ζει έναν εφιάλτη διότι βρίσκει την Ευγενία μέσα σε μια λίμνη αίματος και με την βοήθεια της Παναγιώτας παλεύει να την κρατήσει ζωντανή. Θα τα καταφέρει η Νότα ή η ανιψιά της θα ξεψυχήσει πάνω στα χέρια της;

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Αθηνά πεθαίνει!