«Έρωτας φυγάς» – Χρύσα Κλούβα: «Όσοι είναι σε κόντρα, θα παλέψουν στο τέλος για το ίδιο πράγμα»
Σειρές

«Έρωτας φυγάς» – Χρύσα Κλούβα: «Όσοι είναι σε κόντρα, θα παλέψουν στο τέλος για το ίδιο πράγμα»

«Έρωτας φυγάς» – Χρύσα Κλούβα: «Όσοι είναι σε κόντρα, θα παλέψουν στο τέλος για το ίδιο πράγμα»

Όσα αποκάλυψε η τηλεοπτική Βάσω

Για τις εξελίξεις που θα συμβούν στον δεύτερο κύκλο του «Έρωτα φυγά» μίλησε η Χρύσα Κλούβα σε συνέντευξή της στο TiVi24.

Η τηλεοπτική Βάσω μιλά τη σχέση της με τη γιαγιά της οικογένειας, την ανάγκη της να βρει τον έρωτα της ζωής της αλλά και τις ανατροπές μεταξύ των «εχθρών» της σειράς.

«Θεωρώ πώς ό,τι συμβαίνει στη Βάσω είναι από την απαιδευσιά. Δεν είναι ψημένη από τη ζωή, δεν έχει εφόδια και μένει στην πρώτη σκέψη. Δεν νομίζω ότι η πρόθεσή της είναι το κουτσομπολιό και το ανακάτεμα, αλλά επειδή είναι λαϊκός άνθρωπος λέει αυτό που της έρχεται. Χωρίς  να το σκεφτεί! Ως εκ τούτου, δημιουργεί παρεξηγήσεις. Είναι, όμως, πολύ αυθεντική και τα αισθήματα και οι προθέσεις της είναι αγνά».

«Προσπαθεί να βρει τον άνθρωπό της. Απογοητεύεται, ενθουσιάζεται ξανά. Να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη. Είναι πάντως κορίτσι για σπίτι. Είναι περισσότερο τολμηρή. Επειδή ξέρει ότι είναι κορίτσι για σπίτι, νιώθει ότι αν δεν γνωρίσει κάποιον και αν δεν βάλει και η ίδια λίγο το χεράκι της, δεν θα της συμβεί ποτέ. Είναι ηθικό κορίτσι. Είχε σοκαριστεί όταν είχε μάθει για τις παράλληλες σχέσεις στο Κιάρι. Είναι πολύ ηθική και όχι τόσο επιπόλαιη όσο μπορεί να δείχνει. Είναι έντονη η διάθεσή της αν δημιουργήσει οικογένεια και αυτό την κάνει πιο τολμηρή προκειμένου να γνωρίσει κάποια παλικάρια. Πάντως η Βάσω κρατάει το…πολύτιμο γιατί αυτό είναι η τιμή της».

Η σχέση της με τη γιαγιά της οικογένειας

«Η σχέση της με τη γιαγιά είναι ιδιαίτερη και καθορίζει τη Βάσω συναισθηματικά. Θα υπάρχουν εκπλήξεις και ανατροπές σε σχέση με τις δύο αυτές ηρωίδες. Μπορεί στην αρχή η Βάσω να είχε μια γκρίνια που θα την πρόσεχε αλλά τη λατρεύει και της έχει αδυναμία. Όταν της ανακοινώθηκε η αποκλειστική της φύλαξη πανικοβλήθηκε γιατί η ζωή της θα πήγαινε σε δεύτερη μοίρα και δεν ήταν έτοιμη για αυτό. Ωστόσο, όταν περνάει χρόνο με τη γιαγιά είναι πλήρως ευχαριστημένη με τα όποια τρωτά σημεία μπορεί να έχει αυτή η σχέση. Η γιαγιά της τα λέει όλα και εκείνη απολαμβάνει τα πειράγματά της.

Τα αντιλαμβάνεται όλα η γιαγιά. Έχει ένστικτο. Καταλαβαίνει πολλά πράγματα πριν ακόμη γίνουν και άλλα που γίνονται. Μάλλον αρχίζει και η Βάσω να ενδιαφέρεται για τον ταχυδρόμο. Για να δούμε αν θα υπάρξει ειδύλλιο. Είμαι και εγώ περίεργη να δω τι θα γίνει και περιμένω πώς και πώς γιατί η Βάσω θέλει να παντρευτεί. Ποιος θα είναι ο τυχερός άραγε;».

Τα αναπάντητα ερωτήματα

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι ιστορίες και πώς αλληλοεπηρεάζονται. Πώς θα περνάει η Αλεξάνδρα στη φυλακή, πώς θα καταλήξει ο Ιάσονας και τι θα γίνει με τον Μάρκο και την Ευγενία. Κατά πόσο μπορεί ο Μάρκος να βοηθήσει την Αλεξάνδρα ξέροντας ότι δεν περνάει καλά αφού έχει κάνει και ο ίδιος φυλακή. Έχουμε τη δίκη της και θα μάθουμε ποιος είναι τελικά αυτός που τη βοηθάει. Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές! Αυτοί που είναι κόντρα, ξαφνικά τα γυρίζει η ζωή και βρίσκονται να παλεύουν για το ίδιο πράγματα. Όλα αυτά θα τα δείτε προσεχώς στον δεύτερο κύκλο».

Διαβάστε επίσης

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Η Ελπίδα χάνει το οικονομικό της στήριγμα και καταρρέει