Ευγενία Σαμαρά – Σασμός: «Θα υπάρξουν εξελίξεις στη ζωή της Στέλλας, θα έρθει νέος άνθρωπος»
Σειρές

Ευγενία Σαμαρά – Σασμός: «Θα υπάρξουν εξελίξεις στη ζωή της Στέλλας, θα έρθει νέος άνθρωπος»

Ευγενία Σαμαρά – Σασμός: «Θα υπάρξουν εξελίξεις στη ζωή της Στέλλας, θα έρθει νέος άνθρωπος»

Η Στέλλα του Σασμού έδωσε μια γεύση για τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Αlpha

Η Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε τόσο για τον Σασμό όσο και για την παρουσίαση του Switch στην ΕΡΤ1.

«Έκλαψε πολύς κόσμος χθες. Η βεντέτα αυτή που συμβαίνει από ανθρώπους που έχουν έρθει, τον Αντρέα, οπότε δεν έχω να πάρω θέση, όλοι θα σταθούν απέναντι στον άνθρωπο που ήρθε και τα ανακάτωσε όλα. Η Στέλλα θέλει να τον κλείσει όσο πιο βαθιά γίνεται τον Λάζαρο.

Η Στέλλα είναι σε σοκ από τον φόνο. Η σκηνή του φόνου του Νικηφόρου μπορεί να είναι σοβαρή αλλά όταν μαζευόμαστε μαζί γίνεται μία χαζομάρα και μπορεί να μας πιάσει νευρικό. Στη συγκεκριμένη σκηνή συνέβη. Τραυματίζεται υποτίθεται και ο Στέλιος Μάινας και παίρνω τηλέφωνο το ασθενοφόρο να πω “χτυπήθηκε ένας άνθρωπος” και έχω τον Μάινα απέναντι να μου κάνει νοήματα για δύο! Δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε με τον Στέλιο Μάινα, είναι ωραίο να υπάρχει μια ελαφρότητα στα βαριά γυρίσματα.

Θα είναι δύσκολα από δω και πέρα. Η Βασιλική θα πάει σε ένα κομμάτι πένθους, μίσος, οργή και εκδίκηση. Θα δούμε έναν άνθρωπο που λογικά θα πάει σε αυτό το σημείο. Έχει πολλή οργή, θέλει να εκδικηθεί. Δεν είναι ένας απλός φόνος, έχασε το παιδί της.

Έτσι λέμε, θα υπάρξουν εξελίξεις στη ζωή της Στέλλας, θα έρθει νέος άνθρωπος και θα ξεκινήσει κάτι που ελπίζουμε να ευτυχήσει. Κάποιο μάθημα είναι να πάρει κι αυτή.

Η σκηνή με το χαστούκι στην Αργυρώ δεν γυρίστηκε πολλές φορές, δεν το έφαγε πολλές φορές, ήταν και “κλεμμένο”» ανέφερε.

Μιλώντας  για το Switch, τόνισε ότι της αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια, ότι δεν ζήτησε συμβουλές για το πώς να το κάνει διότι όπως είπε «ο καθένας έχει το στυλ του» ενώ ανέφερε πόσο ωραία πέρασε στο δοκιμαστικό που τελικά της έδωσε τη θέση της παρουσιάστριας».