Famagusta: Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ της σειράς – Τι έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου;
Σειρές

Famagusta: Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ της σειράς – Τι έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου;

Famagusta: Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ της σειράς – Τι έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου;

Η συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram

Το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν επιστρέφει με μια νέα σειρά σειρά του Αντρέα Γεωργίου, τη Famagusta, με αφορμή τα 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Ήδη από το τρέιλερ που κυκλοφορεί αντιλαμβανόμαστε όλα όσα θα δούμε, ανθρώπους να μοιράζονται τη δική τους ιστορία και να αισθανθούμε έστω και με τη σειρά όσα βίωσαν εκείνη την δύσκολη μέρα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αντρέας Γεωργίου είχε πει: «Είναι 24 επεισόδια που θα ξεκινήσουν το δεύτερο μισό της σεζόν (σσ το πιο πιθανό τον Φεβρουάριο).

Θα δούμε πάρα πολύ δυνατές στιγμές, θα δούμε αφηγήσεις ανθρώπων γιατί θα έχω ηθοποιούς που θα υποδυθούν γνωστούς ανθρώπους που έχουν περάσει πολλά κατά την περίοδο του ’74, θα δούμε σκηνές του ’74 που είναι δυνατές.

Πολλές φορές φύγαμε από το γύρισμα πολύ χάλια ψυχολογικά. Αυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση, είναι οι βοηθητικοί ηθοποιοί που έρχονται στα γυρίσματα.

Έχουμε κάνει γύρισμα με 250 άτομα και ήταν λες και ζούσα αυτήν την στιγμή.

Οι Κύπριοι το έχουμε πολύ μέσα στο DNA μας αυτό το θέμα και μου έκανε τρομερή εντύπωση πώς το βίωσαν στα γυρίσματα οι άνθρωποι».

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε όλο το τρέιλερ της σειράς με το καστ των πρωταγωνιστών και τα λόγια του είναι άκρως συγκινητικά.

«Δεν ξεχνώ! Είμαι τόσο συγκινημένος που αυτή η δουλειά πλησιάζει στην πρεμιέρα της. Μια δουλειά φτιαγμένη με πολλή αγάπη για τον τόπο μου, την Κύπρο μου!!».

Διαβάστε επίσης

Famagusta – Γεωργίου: «Φύγαμε από το γύρισμα χάλια ψυχολογικά» – Πότε θα δούμε νέο τρέιλερ;