Famagusta ηθοποιοί: Αυτός είναι αναλυτικά ο ρόλος του Χρήστου Λούλη
Σειρές

Famagusta ηθοποιοί: Αυτός είναι αναλυτικά ο ρόλος του Χρήστου Λούλη

Famagusta ηθοποιοί: Αυτός είναι αναλυτικά ο ρόλος του Χρήστου Λούλη

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός για την επερχόμενη σειρά του Mega

Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και φυσικά η συζήτηση πήγε στη Famagusta, την επετειακή σειρά του Αντρέα Γεωργίου στην οποία και θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο ρόλος του στη Famagusta

Για την πολυαναμενόμενη αυτή σειρά του MEGA ανέφερε: «Όταν μίλησα με τον Ανδρέα και με τον Κούλη, μου είπαν και οι δύο “κοίταξε να δεις θα βγει το 2024 που συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εισβολή, είναι κάτι πολύ δικό μας κι αφορά το σπίτι μας, την πατρίδα μας, τις οικογένειές μας και θέλουμε να το φροντίσουμε και μας πονάει πολύ”. Όταν ακούς έναν δημιουργό να μιλάει και λέει  ότι δεν είναι άλλη μία δουλειά, και έχει βάλει ένα μέρος της ψυχής του μέσα δεν μπορεί παρά να σε ιντριγκάρει αυτό το πράγμα. Μου είπαν τον ρόλο μου από την αρχή.

Μου είπαν ότι είναι η ιστορία μιας οικογένειας που πιάνεται πριν από την εισβολή. Βλέπουμε πώς ήταν τότε και τώρα. Εγώ παίζω στο τώρα. Κάνω έναν δημοσιογράφο Έλληνα που ζει στο Λονδίνο. Πηγαίνω στην Κύπρο να κάνω ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την εισβολή. Βλέπουμε πώς οι μνήμες αλλάζουν μέσα στα χρόνια, αλλά και πώς μπορεί να αλλάξει “χρώματα”  μια μνήμη.

Νιώθω ότι η σειρά αυτή φιλοδοξεί να κρατήσει μία μνήμη ζωντανή και να μην χαθεί η μνήμη του λαού, του νησιού και να μην ξεχαστεί τι έγινε εκείνο το καλοκαίρι, αλλά και να μην ξαναγίνει».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το crew θα ξεκινήσει γυρίσματα την άλλη βδομάδα στο Λονδίνο, ενώ όπως σημειώνει «το πρώτο υλικό που έχω δει είναι πάρα πολύ ωραίο».

Για την επικαιρότητα και τις εξελίξεις που σημειώνονται στο πολεμικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής αυτή την περίοδο σχολίασε ο ηθοποιός:

«Με συγκλονίζουν οι εικόνες παιδιών στους πολέμους, πλακώνεται η ψυχή μου. Με ακουμπάει στο βαθμό που η καθημερινότητα με αφήνει. Ένα άλλο κακό είναι ότι έχουμε συνηθίσει ότι κάθε μέρα κάποιος σκοτώνεται στο Ισραήλ, ζούμε με αυτό και μετά το συνηθίζουμε».

Δείτε όλη του συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη: