Famagusta ηθοποιοί: Νέο πρόσωπο στη ζωή του Μάικλ
Σειρές

Famagusta ηθοποιοί: Νέο πρόσωπο στη ζωή του Μάικλ

Famagusta ηθοποιοί: Νέο πρόσωπο στη ζωή του Μάικλ

Ο Μάικλ απολύει την Κατερίνα και ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή του

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη Famagusta και στη ζωή του Μάικλ στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Mega στις 21.00, το προτελευταίο του πρώτου κύκλου. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, η σειρά θα χωριστεί σε κύκλους των 8 επεισοδίων. Το τελευταίο του πρώτου θα προβληθεί την Κυριακή 10 Μάρτη και ο επόμενος κύκλος θα ανοίξει στις 7 Απριλίου.

Ποια είναι η Ολυμπία; Ο ρόλος της

Ο Μάικλ αποφασίζει να βγάλει από τη ζωή του την Κατερίνα, έπειτα από έναν ακόμη καβγά.

Εκείνο που δεν γνωρίζει ο χαμένος γιος της οικογένειας Σέκερη είναι πως η βεβιασμένη απόφασή του αυτή θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια προδοσία που θα βάλει σε κίνδυνο την έκβαση της δίκης για τον φόνο της Ελένης, στην οποία παραμένει ο βασικός ύποπτος.

Καθώς θέλει να συνεχίσει την έρευνά του, ο δημοσιογράφος αναζητά νέο συνεργάτη προκειμένου να καταγράψει τις μαρτυρίες επιζώντων και συγγενών αγνοουμένων.

Έτσι προσλαμβάνει την Ολυμπία Στεφάνου που υποδύεται η Έλενα Ολυμπίου.

Famagusta: Η Ολυμπία Στεφάνου μπαίνει στη ζωή του Μάικλ

Η νέα βοηθός του Μάικλ, μετά την αποχώρηση της Κατερίνας, είναι εικονολήπτρια. Η Ολυμπία έχει ασχοληθεί πολύ με τα γεγονότα της Κύπρου και γνωρίζει πολλά για όσα έλαβαν χώρα στο νησί μετά την τουρκική εισβολή του ’74. Θα συνεργαστεί με τον Μάικλ στα γυρίσματα για τις μαρτυρίες της τουρκικής εισβολής και θα μαζί ολοκληρώσουν το ντοκιμαντέρ.

Famagusta: Τι θα δούμε απόψε (3/3) στο 7ο επεισόδιο;

Πίσω στο 1974, η Χριστίνα και ο Αντρέας ενημερώνονται πως το αγνοούμενο μωρό τους βρίσκεται στα χέρια ενός Τούρκου. Στο σήμερα, ο κλοιός γύρω από τον Μάικλ σφίγγει, καθώς νέα στοιχεία για τον φόνο της Ελένης έρχονται στο φως.

Η Ιφιγένεια δίνει τον δικό της αγώνα για να πείσει τις κοινωνικές υπηρεσίες πως είναι κατάλληλη να έχει την γονική επιμέλεια του γιου της.

Ο Κλεάνθης ζητά δανεικά από τον Αντρέα για να πληρώσει τη διατροφή στην πρώην γυναίκα του, Ηρώ.

Ο Μάικλ βουτηγμένος στην έρευνά του, καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία δύο ανθρώπων που βίωσαν εικονικές εκτελέσεις και γνώρισαν τις τούρκικες φυλακές. Ταυτόχρονα μοντάρει την ιστορική άφιξη του Καραμανλή στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του ’74.

Η Ιφιγένεια ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για την κατάσταση της υγείας του Παύλου, ενώ ο ίδιος ζει μια αξιοσημείωτη επαγγελματική επιτυχία.

Ο Μάικλ απολύει την Κατερίνα. Εκείνη βαθιά πληγωμένη αποφασίζει να τον εκδικηθεί καταθέτοντας ψευδώς στην αστυνομία. Με αυτό τον τρόπο τον καθιστά νούμερο ένα ύποπτο.