Famagusta spoiler – Γεωργίου: «Η Σοφία ήξερε από τα 5 χρόνια του Μάικλ ότι η μητέρα του ζει και τον ψάχνει»
Σειρές

Famagusta spoiler – Γεωργίου: «Η Σοφία ήξερε από τα 5 χρόνια του Μάικλ ότι η μητέρα του ζει και τον ψάχνει»

Famagusta spoiler – Γεωργίου: «Η Σοφία ήξερε από τα 5 χρόνια του Μάικλ ότι η μητέρα του ζει και τον ψάχνει»

Όσα είπε ο σκηνοθέτης για την εξέλιξη της σειράς

Ο Αντρέας Γεωργίου, παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της Famagusta ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και έδωσε πληροφορίες για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ιστορία γυναίκας που βιάστηκε, έμεινε έγκυος, κράτησε το παιδί του βιαστή της, έφυγε από την Κύπρο λόγω στιγματισμού και μεγάλωσε το παιδί στη Γερμανία» ανέφερε δίνοντας εύσημα στον Δημήτρη Κοκκαρή που κάνει την έρευνα για τις αληθινές ιστορίες του 1974.

«Κουβαλάει ένα παιδί που είναι το παιδί της. Βρήκε τη δύναμη, μετακόμισε στο εξωτερικό και αυτό το παιδί δεν έχει έρθει ακόμα στην Κύπρο. Αυτό θα το δούμε στο επεισόδιο 6» συμπλήρωσε.

Έκανε όμως και μια άλλη αποκάλυψη για τη Σοφία (Αιμιλία Υψηλάντη).

«Θέλω να δω να ξανασμίγει η μάνα με την γιο.

Θα δώσει τη συνέντευξη η Χριστίνα στον Μάικλ. Ο γιος του Παύλου έχει πάθει εμμονή με το σημάδι του Λούλη, και δεν τον ακούει κανείς. Θα θέλει να πηγαίνει συνέχεια σε αυτή την παραλία για να δει τον κύριο. Δεν ασχοληθήκαμε πολύ με αυτό, θα το δούμε στη συνέχεια. Ξεκινάει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι. Η Σοφία δεν συμφωνεί ότι η γυναίκα που η αδελφή της είδε στη φωτογραφία είναι η γυναίκα που της πήρε το παιδί αλλά ήξερε από τα 5 χρόνια του μωρού ότι η μητέρα του ζει και το ψάχνει. Ο Μάικλ δεν το ξέρει ότι είναι υιοθετημένος»

Μιλώντας για τον δικό του ρόλο, τον Παύλο είπε: «Ζει την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, οπότε μπαίνουν στην άκρη οι εγωισμοί. Πρέπει να προετοιμάσεις ένα παιδί για μια τέτοια κατάσταση. Είμαστε πιο δυνατοί από όσο νομίζουμε και την ώρα της κρίσης ενεργοποιείται αυτός ο μηχανισμός. Υπάρχουν τρόποι να στηρίξουμε τα παιδιά και να μάθουν την αλήθεια ακόμα και μέσα από ένα παραμύθι».

«Υπάρχει το παιχνίδι της μοίρας και αυτό παρουσιάζουμε στη σειρά» ανέφερε μιλώντας για τη σύμπτωση ότι η Χριστίνα χάνει ένα παιδί και θα βρει ένα άλλο.