Famagusta spoiler: Ο Μάικλ μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένος – Τεύκρος και Δάφνη μένουν μαζί
Σειρές

Famagusta spoiler: Ο Μάικλ μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένος – Τεύκρος και Δάφνη μένουν μαζί

Famagusta spoiler: Ο Μάικλ μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένος – Τεύκρος και Δάφνη μένουν μαζί

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς (21/4);

Το 11ο επεισόδιο της Famagusta έρχεται την Κυριακή 21 Απριλίου στις 22.40 και τα γεγονότα εξακολουθούν να είναι καταιγιστικά για τους ήρωες.

Ο Μάικλ πλησιάζει στην αλήθεια για την πραγματική του μητέρα και η κατάσταση του Παύλου επιδεινώνεται

Τι θα δούμε στο 11ο επεισόδιο (21/4);

Πίσω στο 1974… ο Μάικλ βαφτίζεται στο Λονδίνο, ενώ στην Κύπρο η Χριστίνα δεν παύει να αγωνιά για το αγνοούμενο παιδί της. Στο σήμερα, η Μαίρη προσπαθεί επιτακτικά να πείσει την Σοφία να πει την αλήθεια στον Μάικλ και στην οικογένεια Σέκερη. Όταν βλέπει ότι εκείνη αρνείται, αναλαμβάνει η ίδια να πει στον Μάικλ ότι είναι υιοθετημένος.

Εν τω μεταξύ η Χριστίνα έχει πειστεί να δώσει τη μαρτυρία της για την τουρκική εισβολή, συνδράμοντας στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ. Όσο πλησιάσει η ώρα να μιλήσει, ξαναζεί τον εφιάλτη εκείνων των ημερών μέσα από flashback.

Μέχρι την μαρτυρία της Χριστίνας, καταγράφεται μια ακόμα συνέντευξη μιας γυναίκας που έχασε τον άντρα της ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Όσο ο παππούς προσπαθεί να πείσει την Δάφνη να τα ξαναβρεί με τον Τεύκρο, ο τελευταίος μαθαίνει πως η μητέρα του έβαλε τον Μάριο σε ίδρυμα.

Ο Αντρέας αγωνιά για την διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση της υγείας του Παύλου, ο οποίος περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την δική του οικογένεια.

Η Νάντια ενημερώνει τον Αντρέα ότι ο Παύλος δεν κάνει την θεραπεία που πρέπει με κίνδυνο να τυφλωθεί…

Ο πατέρας του δεν μπορεί να δεχτεί ότι έχει καταθέσει τα όπλα και τον πιέζει να ξαναπάει στο Λονδίνο για πειραματική θεραπεία.

Η Μαριάννα αποκαλύπτει στα αδέλφια της ότι είναι έγκυος στο παιδί του Θοδωρή και σοκάρονται γνωρίζοντας την κατάσταση του ζευγαριού.

Ο Τεύκρος ζητάει βοήθεια από τον Αντρέα για να πάρει τον Μάριο από το ίδρυμα και τα ξαναβρίσκει με τη Δάφνη. Αποφασίζουν να μείνουν μαζί και είναι αποφασισμένος να ξαναπάρει πίσω τον αδελφό του αλλά ενώ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, η Αλίκη του βάζει διαρκώς εμπόδια.

Η Σιμώνη με τον Μάικλ συναντιούνται στην Κύπρο και ζουν με πάθος τον έρωτά τους.

Ο παππούς αναπολεί τον αγώνα που έδωσε με την Χριστίνα για να φτιάξουν τη φάρμα τους.