Famagusta – Στέφανος Μιχαήλ: «Θα γίνουν λάθη και ένα ατύχημα μεγάλο. Θα είναι όλο ανατροπές»
Σειρές

Famagusta – Στέφανος Μιχαήλ: «Θα γίνουν λάθη και ένα ατύχημα μεγάλο. Θα είναι όλο ανατροπές»

Famagusta – Στέφανος Μιχαήλ: «Θα γίνουν λάθη και ένα ατύχημα μεγάλο. Θα είναι όλο ανατροπές»

Ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μιλά για τον ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα σειρά του MEGA

Στην εκπομπή Με αγάπη, Χριστιάνα, βρέθηκε πρώτος καλεσμένος ο Στέφανος Μιχαήλ και αναφέρθηκε στη νέα σειρά που θα μεταδοθεί στο Mega, Famagusta αλλά και τις αναρτήσεις του στα social media.

Ο ηθοποιός που έκανε θραύση και στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τις σειρές του Αντρέα Γεωργίου, μιλά για τον ρόλο του και δίνει μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε.

«Στη Famagusta υποδύομαι τον Θοδωρή που είναι παντρεμένος με τη Δάφνη. Η Δάφνη είναι μια καλή κοπέλα, η οποία είναι μαζί με τον Θοδωρή χρόνια. Είμαι καλό παιδί απλά έχει χαθεί το ερωτικό κομμάτι μεταξύ μας.

Και πάνω σε αυτό γίνονται κάποια λάθη, μετά γίνονται λάθη πάνω στα λάθη, ένα ατύχημα μεγάλο. Είναι όλο ανατροπές.

Εμένα μου αρέσει ο ρόλος του Θοδωρή. Νιώθω τυχερός, περήφανος για τα παιδιά, τον Κούλλη, τον Αντρέα, τον Βάνα και εκτιμώ σαν Ελληνοκύπριος αυτό το πράγμα που γίνεται.

Θα ακουστούν ιστορίες αληθινές, πραγματικές που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει. Είναι συνταρακτικές, είναι βιώματα ανθρώπων από την εισβολή και νομίζω ότι πρέπει να το στηρίξουμε και εμείς και στην Ελλάδα».

Όσον αφορά τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Τα social media τα χρησιμοποιώ για να μεταφέρω τις απόψεις μου στο κοινό.

Έχουμε τη “δύναμη” το να επηρεάζουμε ή να προβληματίζουμε τον κόσμο.

Θεωρώ σημαντικό το κομμάτι της πατρίδας, της οικογένειας, των αρχών, βλέπω ότι υπάρχει αποσταθεροποίηση στην κοινωνία.

Έχει διασπαστεί η κοινωνία σε πολλά κομμάτια. Μαλώνουμε μόνο μεταξύ μας οι άνθρωποι. Μεταφέρω τις απόψεις μου ελπίζοντας ότι θα τους επηρεάσω θετικά».

Η ιστορία και τα γυρίσματα της σειράς

Η σειρά όπως γίνεται αντιληπτό είναι εποχής και ήδη πραγματοποιούνται γυρίσματα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο.

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου. Στην έρευνα αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων ο Δημήτρης Τοκαρής και σύμβουλος δραματουργικής εξέλιξης, ο Κώστας Καπώνης.

Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών) χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.

Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του.

Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μια διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς Famagusta.

Αναλυτικά στη σειρά παίζουν:

Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, Νεοκλής Νεοκλέους, Βασιλική Τρουφάκου, Στέφανος Μιχαήλ, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου.

Διαβάστε επίσης

Κούλλης Νικολάου – Famagusta: «Δεν θα συμμετέχω ως ηθοποιός»