Famagusta – Twitter: «Ένα πακέτο γεμάτο αναμνήσεις. Πόση συγκίνηση!»
Σειρές

Famagusta – Twitter: «Ένα πακέτο γεμάτο αναμνήσεις. Πόση συγκίνηση!»

Famagusta – Twitter: «Ένα πακέτο γεμάτο αναμνήσεις. Πόση συγκίνηση!»

Άλλη μια ιστορία που άγγιξε το τηλεοπτικό κοινό

Η σειρά, Famagusta, συνεχίζει να γεμίζει με συναισθήματα τους τηλεθεατές ιδίως με τις ιστορίες που διηγούνται από την ημέρα που οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο.

Η κυρία Δέσποινα, την οποία και υποδύεται η Άντρη Αγαθαγγέλου, συγκλόνισε με την ιστορία της αφού τα γενέθλια μετατράπηκαν σε εφιάλτη.

Ούσα έγκυος λίγων εβδομάδων, έχασε τον άντρα της που πήγε να πολεμήσει και ένα δώρο έμεινε άθικτο για 50 ολόκληρα χρόνια.

Αποφάσισε να το ανοίξει μπροστά στον Μάικλ και είδε ότι περιείχε ένα κασκόλ από την αγαπημένη ομάδα του συζύγου της, με τα δάκρυα να τρέχουν «ποτάμι».

«Για μια στιγμή νόμιζα πως έχασα την αίσθηση της πραγματικότητας. Κοιτούσα τρομαγμένη, ήθελα να φωνάξω αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα κάτι τέτοιο, μόνο στις ταινίες. Πήγα στο δωμάτιο και είδα τον Θεόδουλο να ακούει ραδιόφωνο. Ήταν το μήνυμα για τους έφεδρους, να τους καλούν. Όρμησα πάνω του, παλέψαμε για λίγο, εκείνος με έσπρωξε, εγώ έπεσα πίσω και χτύπησα. Κρατούσα την κοιλιά μου όχι από πόνο αλλά από φόβο και αγωνία μην έπαθε κάτι το μωρό μου. Ο Θεόδουλος πανικοβλήθηκε. Αυτό το δώρο, από εκείνα τα γενέθλια, 50 χρόνια πριν δεν το άνοιξε ποτέ. Ήταν από τον φίλο του τον Φίλιο, πέθανε πριν από 3 χρόνια. Του ζήτησα σαν χάρη να μην μου ανακαλύψει τι έχει μέσα. Το φύλαγα! Αποφάσισα ότι ήρθε ο καιρός να μάθω τι είχε αυτό το πακέτο», ανέφερε η κ. Δέσποινα μεταξύ άλλων.

Το Twitter για άλλη μια φορά συγκινήθηκε αφού όσες ιστορίες ακούγονται είναι αληθινές κι αυτό προσθέτει ένα παραπάνω βάρος συναισθημάτων!

Διαβάστε επίσης

Famagusta: Σφίξιμο στο στομάχι με τη μαρτυρία της Ελλάδας – «Συγκλονιστικό να το ακούς, πόσο μάλλον να το έχεις βιώσει»