Γη της ελιάς – Αντιγόνη Νεοφύτου: «Θα είμαι στην 4η σεζόν – Κανονικά θα έπαιζα τον ρόλο της…»
Σειρές

Γη της ελιάς – Αντιγόνη Νεοφύτου: «Θα είμαι στην 4η σεζόν – Κανονικά θα έπαιζα τον ρόλο της…»

Γη της ελιάς – Αντιγόνη Νεοφύτου: «Θα είμαι στην 4η σεζόν – Κανονικά θα έπαιζα τον ρόλο της…»

Η τηλεοπτική Μαρίνα αποκάλυψε γιατί σοκαρίστηκε ο Τάσος Ιορδανίδης όταν την πρωτοείδε και τι συμβουλή της έδωσε ο Νίκος Γαλανός

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, η Μαρίνα από τη Γη της ελιάς μίλησε στον Αλέξη Μίχα και το Πάμε Δανάη για τη σειρά που πρωταγωνιστεί.

«Εγώ ετοιμαζόμουν να πάω στο Φεστιβάλ Βενετίας με τον χορό, είχα κάνει παλιά ακρόαση για τις 8 Λέξεις και είχα κάνει ένα μικρό γκεστ, αλλά με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε “έχουμε έναν ρόλο για σένα”. Κανονικά ο ρόλος μου ήταν για την ξαδέλφη μου, την Ισμήνη αλλά επειδή έμεινε έγκυος, πήρα εγώ τον ρόλο.

Θυμάμαι το πρώτο γύρισμα, ήταν με την Αφροδίτη Λιάντου κι από εκείνη τη μέρα και μετά ήμασταν “αυτοκόλλητες” .

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η σκηνή με την απώλεια του παιδιού».

Για την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό «σύζυγό» της, Τάσο Ιορδανίδη είπε:

«Την πρώτη φορά που τον είδα ήταν να κάνουμε την κηδεία του πατέρα της Μυρτάλης. Μου τον σύστησαν ότι θα κάνει τον σύζυγό μου, είχε πάθει ένα σοκ γιατί με είδε πολύ μικρή. Του έχω τρομερή εκτίμηση.

Στο πρώτο μας γύρισμα με έβριζε και τον έβριζα και του ζήτησα συγγνώμη και αυτό που μου είπε ο Νίκος Γαλανός είναι “να μην ντρέπεσαι, υπήρξαμε κι εμείς στην ηλικία σας και παίζαμε με μεγαλύτερους αριθμούς”».

Για τις εξελίξεις στην σειρά: «Ο Μάνος θα συνεχίσει τη χρήση απαγορευμένων ουσιών για αρκετό καιρό και θα το μάθει η Μαρίνα, δεν θα το πάρει καθόλου καλά. Στην αρχή θα της λέει ψέματα και τον στριμώχνει. Ο Ισίδωρος υποψιάζεται την αλήθεια, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα το μάθει ή όχι. Αν θα του το πούνε η Αμαλία ή η Μαρίνα. Νομίζω ότι η Αγγελική για την τρίτη σεζόν δεν θα αποκτήσει αδελφάκι. Θα είμαι στην 4η σεζόν της σειράς».