Γη της ελιάς: Ο Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτει τη δυσκολότερη σκηνή του – «Είπα στον Αντρέα, “σε παρακαλώ…”»
Σειρές

Γη της ελιάς: Ο Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτει τη δυσκολότερη σκηνή του – «Είπα στον Αντρέα, “σε παρακαλώ…”»

Γη της ελιάς: Ο Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτει τη δυσκολότερη σκηνή του – «Είπα στον Αντρέα, “σε παρακαλώ…”»

Όσα αποκάλυψαν ο Δημοσθένης και Ασπασία για τα γυρίσματα της σειράς

Ο ”Δημοσθένης” και η ”Ασπασία” από την σειρά ”Η Γη της Ελιάς” αποκάλυψαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες στα γυρίσματα της σειράς.

«Το ταξίδι στην Ισπανία ήταν μια πολύ ευχάριστη στιγμή στη δουλειά μας αλλά… ξεπατωθήκαμε στον ποδαρόδρομο. Το πιο αστείο ήταν όταν πήραμε το τελευταίο τελεφερίκ για να πάμε σε ένα ψηλό σημείο και δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω γιατί ήταν το τελευταίο δρομολόγιο», αποκάλυψε η Βάσια Παναγοπούλου.

«Ο Κούλλης Νικολάου και ο Αντρέας Γεωργίου προσπαθούσαν να βρουν ταξί και να εξηγήσουν πού είμαστε γιατί ήμασταν στη μέση του πουθενά. Στον δρόμο φώναζαν στον Κούλλη ότι είναι ο Χαβιέ Μπαρδέμ. Του έμεινε το παρατσούκλι και τον φωνάζαμε ”Χαβιέ” στο γύρισμα», συμπλήρωσε.

Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε και εκείνος από την πλευρά του το περιστατικό, τι είπε:

«Είχαμε αποκλειστεί σε έναν λόφο μακριά από την πόλη, 20 άτομα ηθοποιοί και συνεργείο και δεν υπήρχε τρόπος να φύγουμε. Σε μια πλατεία της Μαδρίτης κάποιες κυρίες διέκοψαν το γύρισμα και μου έλεγαν στα Ισπανικά ότι είμαι ο Χαβιέ Μπαρδέμ κι εγώ τους έλεγα δεν είμαι».

Για την πιο δύσκολη στιγμή στα γυρίσματα της σειράς, οι δύο πρωταγωνιστές ανέφεραν:

«Η πιο δύσκολη σκηνή στη ”Γη της Ελιάς” ήταν όταν έπρεπε να δολοφονηθεί ο γιος μου μπροστά στα μάτια μου. Είπα στον Αντρέα Γεωργίου που σκηνοθετούσε τη σκηνή, ”Αντρέα σε παρακαλώ επειδή αυτό το πράγμα δεν μπορεί να είναι άηχο από πλευράς μου, πρέπει να υπάρχει τόση αυθεντικότητα στο δέσιμο στο στόμα και τα χέρια που ότι και να κάνει το σώμα μου, να μην χαλαρώσουν τα σχοινιά”. Κάποια στιγμή με έπιασε πανικός μήπως πνιγώ από το ίδιο μου το σάλιο. Στην σκηνή, όταν έπρεπε οι απαγωγείς να βγάλουν τα σελοτέιπ από το στόμα μου, έβγαιναν μαζί τα μούσια και τα μαλλιά μου», αποκάλυψε ο Κούλλης Νικολάου.

Για την ίδια σκηνή η Βάσια Παναγοπούλου, ανέφερε:

«Ήταν όλοι πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό και με βοήθησαν και εμένα να συγκεντρωθώ. Μετά το γύρισμα δεν ήθελα και δεν μπορούσα να μιλήσω σε άνθρωπο. Θυμάμαι τον εαυτό μου ότι πραγματικά είχα πρηστεί από το κλάμα. Έκλαιγα συνέχεια και ήταν στιγμές που δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυα μου. Είχα παραμορφωθεί από το ποσό πολύ είχα κλάψει».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Γη της ελιάς spoiler: Νέοι ένοικοι στο εντυπωσιακό σπίτι της Ιουλίας στη Μάνη!