Γιωργής Τσουρής – Φόνοι στο καμπαναριό spoiler: «Η σύζυγός μου θα παίξει… την πρώην σύζυγό μου!»
Σειρές

Γιωργής Τσουρής – Φόνοι στο καμπαναριό spoiler: «Η σύζυγός μου θα παίξει… την πρώην σύζυγό μου!»

Γιωργής Τσουρής – Φόνοι στο καμπαναριό spoiler: «Η σύζυγός μου θα παίξει… την πρώην σύζυγό μου!»

Τι θα δούμε στο αποψινό (27/10) επεισόδιο και τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη σειρά;

Ο Γιωργής Τσουρής, ο αστυνόμος Σοφιανός που καλείται να εξιχνιάσει το έγκλημα στο μοναστήρι στη σειρά Φόνοι στο καμπαναριό, ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και δεν έκρυψε το άγχος του διότι όπως είπε οι ηθοποιοί «είμαστε αλεξιπτωτιστές».

«Λείπει η κωμωδία από την τηλεόραση νιώθω όμως ότι αυτή η δουλειά έχει ένα δικό της χιούμορ, είναι ιδιαίτερη κωμική σειρά, δεν έχει μόνο στόχο το γέλιο. Είδα στο πρώτο επεισόδιο και την κινηματογράφηση του Αντώνη Αγγελόπουλου» είπε.

Μιλώντας για το χαρακτηριστικό του σακάκι στη σειρά δήλωσε ότι του αρέσει και στην πραγματικότητα και δεν θα είχε αντίρρηση να του το δώσουν.

Έδωσε μάλιστα και spoiler για τα παρακάτω επεισόδια στα οποία θα δούμε τη σύζυγό του στη ζωή, Βάλια Παπακωνσταντίνου, να υποδύεται την πρώην σύζυγό του.  «Είναι ο πυρήνας μου, ο λόγος που γίνονται όλα αυτά, της αξίζουν 5 βραβεία Χορν σε σχέση με αυτό που προσφέρει» είπε με συγκίνηση για εκείνη.

«Ο χαρακτήρας έχει ένα δικό του φορτίο. Οι πιο δύσκολες στιγμές είναι όταν είναι μόνος του στο σπίτι και προσπαθεί να πάρει μια ρεβάνς» είπε για τον ρόλο του.

«Η μουσική είναι η καψούρα μου, έχω σπουδάσει μουσική, αγαπάω όλα τα είδη και αγαπάω όλα τα είδη. Αγαπάω πολύ τη Μαρίνα τη Σάττι, έχω δουλέψει μαζί της, είναι πολύ καλή η επιλογή που κάναμε, είναι τόσο επιδραστική σε αυτό που κάνει και θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα» ανέφερε.

Τι θα δούμε στο αποψινό (27/10) επεισόδιο της σειράς Φόνοι στο καμπαναριό

Η αστυνομική κωμωδία του Alpha επιστρέφει απόψε στις 21:00 με το δεύτερο επεισόδιο και νέα στοιχεία έρχονται στο φως που…μπλέκουν ακόμα περισσότερο το μυστήριο του φόνου!

Η σύλληψη της Ηγουμένης Μαρίας (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) προκαλεί φόβο και αναστάτωση στις υπόλοιπες μοναχές, οι οποίες αρχίζουν ν’ αμφιβάλλουν για την αθωότητά της. Η αστυνομία πιέζει την Ηγουμένη να παραδεχτεί την ενοχή της, αλλά εκείνη αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο φόνο.

Φοβούμενη ενδεχόμενη καταδίκη της, αποφασίζει να πάρει τη μοίρα στα χέρια της και ξεκινά μυστική έρευνα με στόχο να εξιχνιάσει μόνη της τη δολοφονία.

Παράλληλα, Γρηγόρης Καραΐσκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) και Σταμάτης Τουφεξής (Κώστας Μαγκλάρας) ξεκινούν κι εκείνοι έρευνα για να μάθουν τι συνέβη στον Πέτρο. Εντωμεταξύ, Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) ανακαλύπτουν ένα νέο στοιχείο που αποδεικνύει ότι μία απ’ τις μοναχές έδωσε ψευδή κατάθεση. Τη νύχτα του φόνου βγήκε απ’ το κελί της κι είχε ένα ύποπτο ραντεβού εκτός της μονής.

Σε guest εμφάνιση θα δούμε απόψε την Τραϊάνα Ανανία στο ρόλο της Λέλας, τον Γιάννη Σοφολόγη στο ρόλο του νεαρού ιατροδικαστή και τον Γιώργο Μαυρίδη στον ρόλο του Τζίμη Πικάσο.