Γιώτα Φέστα – «Σασμός»: «Η Αιμιλία θα φλερτάρει με την παρανομία για χάρη του Παύλου»
Σειρές

Γιώτα Φέστα – «Σασμός»: «Η Αιμιλία θα φλερτάρει με την παρανομία για χάρη του Παύλου»

Γιώτα Φέστα – «Σασμός»: «Η Αιμιλία θα φλερτάρει με την παρανομία για χάρη του Παύλου»

Η τηλεοπτική εισαγγελέας του «Σασμού» δίνει spoiler για τη σειρά

Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» έδωσε η Γιώτα Φέστα, η τηλεοπτική εισαγγελέας του «Σασμού», που μετά την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη βλέπει τη ζωή της ανατρέπεται.

20 χρόνια μετά και ενώ τον νόμιζε νεκρό ο έρωτας της Αιμιλίας και του Παύλου ξυπνά ξανά διαλύοντας τον δεύτερο γάμο της.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός για χάρη της αγάπης της θα έρθει αντιμέτωπη με την παρανομία αφού ο Παύλος δεν ξεχνά την βεντέτα με τους Σταματάκηδες.

Οι τριγμοί στον γάμο της με το γιατρό στενό φίλο του πρώην άντρα της πότε συμπαραστάθηκε πολύ στο διπλό πένθος της είναι πλέον εμφανείς;

Ο γάμος αρχίζει να υπονομεύεται από την παρουσία του Παύλου. η αγάπη του Παύλου και η δική της αγάπη για αυτόν πολύ γρήγορα θα ρίξουν τα τείχη με τα οποία έχει περιβάλει τη ζωή της. Ως άνθρωπος ειλικρινής και δίκαιος διστάζει να συνεχίσει να ζει όπως πριν και πολύ γρήγορα θα αποφασίσει να δώσει μία λύση.

Από την άλλη η Αιμίλια είναι μία προσωπικότητα με ορθολογική σκέψη και δεν ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίσει όλες αυτές τις εμμονές του Παύλου με τις βεντέτες Και την εμπλοκή τους σε έναν κόσμο μυστήριο και ασαφή.

Η Αιμιλία αντιμετωπίζει διλήμματα καθώς είναι ταγμένη στη δικαιοσύνη που πρέπει να είναι αμερόληπτη και να αποδίδεται ορθά;

Νομίζω πως η Αιμιλία θα αρχίσει να αντιμετωπίζει μεγάλα διλήμματα όσον αφορά την εισαγγελική της ιδιότητα αλλά και την ιδιοσυγκρασία της όταν θα αρχίσει να έχει πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Παύλου.