«Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει ολοταχώς! Ποια είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας;
Σειρές

«Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει ολοταχώς! Ποια είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας;

«Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει ολοταχώς! Ποια είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας;

Οσονούπω στους δέκτες μας

Δραματικές εξελίξεις έρχονται στη «Γη της ελιάς» που συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Mega.

Η ανυπομονησία μεγάλη για τα νέα επεισόδια ωστόσο όπως φαίνεται οι φαν της σειράς δεν θα περιμένουν πολύ καθώς ο τρίτος κύκλος αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 25/9.

Τα spoilers ήδη μας έχουν προϊδεάσει για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας.

Τι θα παρακολουθήσουμε στον γ΄κύκλο;

Αρχικά, θα δούμε τον Στάθη και την Ιουλία να ασχολούνται στην τρίτη σεζόν με την αναζήτηση της κόρης τους.

Η Ιουλία θα του μιλήσει και θα του αποκαλύψει ότι από τη σχέση τους στο παρελθόν προέκυψε ένα παιδί που η Ιουλία εγκυμόνησε και γέννησε κρυφά από εκείνον αφού ο αδελφός της, Ιπποκράτης Βρεττάκος τους χώρισε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τηλεθεατή, η Ιουλία έφυγε για την Αθήνα προκειμένου να γεννήσει και να μεγαλώσει το παιδί μόνη της. Όταν όμως ήταν 8 μηνών -όπως έχουμε δει και σε flashback της- είχε ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε φίλη της.

Το μωρό όμως έζησε και ο γιατρός που την εξαπάτησε πολύ σύντομα έδωσε το μωρό παράνομα για υιοθεσία έναντι μεγάλου ποσού.

Παράλληλα, τα πάνω κάτω θα έρθουν στη σχέση του Γιώργη Κουράκου και της Ευτυχίας. Την ημέρα του γάμου τους η Ευτυχία θα του αποκαλύψει τελικά το μυστικό της ότι εκείνη σκότωσε τον Ανέστη.

Έτσι ο αστυνόμος την αφήνει να εξαφανιστεί για να μην τη συλλάβει.

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα θα έρθει αντιμέτωπη με μια δύσκολη αλήθεια. Στον τρίτο κύκλο – και ενώ έχει αναπτυχθεί με τον Ορέστη ένα αίσθημα- θα μάθει ότι η καρδιά του Κίμωνα χτυπάει στο δικό του στέρνο.

Αυτό την απομακρύνει από εκείνον γιατί δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί.

Γιώργης και Δήμητρα είναι στη χειρότερη φάση της ζωής τους και έτσι ένα βράδυ που αποφασίζουν να βγουν έξω μαζί καταναλώνουν αρκετό αλκοόλ και ζουν μια νύχτα παθιασμένου έρωτα.

Όμως, και ο Φίλιππος θα περάσει δύσκολα αφού μπαίνει στο στόχαστρο της οικογένειας Βαφέα, σύμφωνα με το TV24.

Ο Μιλτιάδης έχει φροντίσει να δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις κινήσεις του Φίλιππου και έτσι ένας μαυροντυμένος άνδρας τον ακολουθεί με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Ο Φίλιππος αντιλαμβάνεται πώς κάτι δεν πηγαίνει καλά, ωστόσο, η μηχανή προσπερνά και εκείνος θεωρεί πώς έκανε λάθος που υποψιάστηκε κάτι.

Μόνο που δεν γνωρίζει πώς του έχει στηθεί καρτέρι λίγο πιο κάτω και περνώντας από συγκεκριμένο σημείο, ο άνδρας τον πυροβολεί.

Το θετικό είναι ότι αντιδρά άμεσα και αυξάνει ταχύτητα με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να σωθεί από έναν βέβαιο θάνατο.

Δείτε το trailer