Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ένα διαζύγιο, μια εγκυμοσύνη και ένα πρόσωπο από το παρελθόν
Σειρές

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ένα διαζύγιο, μια εγκυμοσύνη και ένα πρόσωπο από το παρελθόν

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ένα διαζύγιο, μια εγκυμοσύνη και ένα πρόσωπο από το παρελθόν

Νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και θα ταράξει τα νερά

Πολλές εξελίξεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

Δυο μεγάλες ανατροπές αφορούν δύο ζευγάρια της σειράς.

Η πρώτη αφορά την Ιουλία και τον Στάθη. Καθώς και οι δύο μάχονται να γίνουν αποδεκτοί από την Αριάδνη και η Ιουλία κάνει τη μία απελπισμένη κίνηση μετά την άλλη, ανακαλύπτει πως είναι έγκυος ξανά. Αμέσως ενημερώνει τον Στάθη που είναι ο πατέρας του παιδιού. Η χαρά του θα είναι μεγάλη και της ζητά να γίνουν επιτέλους κανονική οικογένεια.

Ένα ατύχημα στη θάλασσα όμως φαίνεται ότι θα φέρει ένα άλλο ζευγάρι σε μεγάλη ρήξη. Ο λόγος για τον Πότη και την Άννα που μια βαρκάδα τους θα έχει άσχημη κατάληξη. Ο Ορέστης θα τους σώσει, θα χρειαστεί να πάνε νοσοκομείο και μετά το εξιτήριό τους, η Άννα του ζητάει διαζύγιο!

Παράλληλα νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά και αυτή τη φορά πρόκειται για μία παλιά γνωριμία του Λυκούργου, τη Λουκία (Δήμητρα Δημητριάδου) που εμφανίζεται στην Αρεόπολη και θα ταράξει τα νερά όσο ο Λυκούργος και η Χάιδω είναι ψυχραμένοι, με την τελευταία να μην κρύβει τον πόνο της που έχασε τον άντρα της.

Η Ασπασία στα πατώματα!

Όσο για την Ασπασία, θα πέσει στα πατώματα όταν έρθει αντιμέτωπη με μία σκληρή αλήθεια.

Η Ξένια αφού ξεπεράσει τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη της στο παιδί του Δημοσθένη, εμφανίζεται στην πόρτα του σπιτιού της και δηλώνει στην Ασπασία: «Περιμένω το παιδί του άντρα σου και θα το μεγαλώσεις εσύ. Θέλω να το μεγαλώσεις σωστά, δεν αρκούν τα λεφτά του Δημοσθένη. Μπορείς να το κάνει αυτό;».

Η Ασπασία εμβρόντητη ακούει για τη συμφωνία που έχει κάνει η Ξένια με τον άντρα της και παθαίνει σοκ. «Είσαι τρελή! Τι ζητάς από μένα και τον άντρα μου;» της λέει και της κλείνει την πόρτα ενώ λίγο μετά σωριάζεται λιπόθυμη.