Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ένας χωρισμός, ένα παράνομο πάθος και ένα ζευγάρι που θα φέρει… γέλια!
Σειρές

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ένας χωρισμός, ένα παράνομο πάθος και ένα ζευγάρι που θα φέρει… γέλια!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ένας χωρισμός, ένα παράνομο πάθος και ένα ζευγάρι που θα φέρει… γέλια!

Τι θα δούμε μέχρι το τέλος του 2023 στη Γη της ελιάς;

Διακοπές θα κάνει για λίγες μέρες η Γη της ελιάς όπως και πολλές σειρές λίγο πριν από τις γιορτές και θα επανέλθει με τον νέο χρόνο.

Η σειρά κάνει φινάλε για φέτος την 21η Δεκεμβρίου σύμφωνα με το TV24 και το τέλος θα βρει πολλά ζευγάρια μαζί και… χωριστά.

Τρία όμως θα μας απασχολήσουν σίγουρα.

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ότι Λυκούργος και Χάιδω θα τα ξαναβρούν μετά από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της Χάιδως που θα τρομάξει τον Λυκούργο.

Ένας χωρισμός που δεν θα αρέσει

Η Βασιλική και ο Φίλιππος είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια του κοινού και μάλιστα υπάρχουν πάντα παράπονα πως δεν είναι πολλές οι σκηνές τους.

Φαίνεται όμως ότι το κοινό θα θυμώσει ακόμα περισσότερο αφού το τέλος του 2023 σύμφωνα με το σπόιλερ του περιοδικού θα τους βρει χωριστά.

Ο λόγος θα είναι η Αριάδνη και η άρνηση της Βασιλικής να την αποδεχτεί ως αδελφή της.

Ο Φίλιππος ήδη έχουμε δει ότι έκανε μια απόπειρα να την μαλακώσει και το δήλωσε και στον Στάθη.

Η Βασιλική όμως θα είναι ανένδοτη και αυτό θα ενοχλήσει τον Φίλιππο.

Μάταια της φέρνει ως παράδειγμα τον ίδιο με την Ειρήνη. Η Βασιλική θα μείνει υπό την κακή επιρροή της Αρετής και θα φερθεί εγωιστικά.

Η σχέση της με τον Φίλιππο κλονίζεται και μάλιστα βλέπει ένα άσχημο όνειρο που θεωρεί προφητικό. Όντως, ο Φίλιππος είναι αγανακτισμένος μαζί της και μετά από έναν γερό καβγά το ζευγάρι χωρίζει.

Η Βασιλική φεύγει από το σπίτι και ο Φίλιππος δεν θέλει να την ξαναδεί. Για πόσο όμως μπορούν να μείνουν χωρισμένοι; Θα το δούμε από τη νέα χρονιά.

Μια παράνομη αγάπη με πολύ πάθος

Αριάδνη και Χρήστος θα παραδοθούν στο πάθος τους, με τον Χρήστο να μην υπολογίζει το γεγονός ότι είναι νιόπαντρος.

Παρά τις τύψεις που έχουν, θα ενδώσουν και θα συνεχίσουν τις ερωτικές συνευρέσεις και μάλιστα σε ξενώνα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μόνο ο Στάθης θα καταλάβει ότι η κόρη του είναι ερωτευμένη αλλά δεν θα καταφέρει να μάθει με ποιον.

Η Αφροδίτη είναι ανίδεη για το τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη της ενώ ο Χρήστος αισθάνεται εγκλωβισμένος και τελικά εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πάει καλά γιατί ερωτεύτηκε άλλη!

Ένας έρωτας γεννιέται;

Από τα ζευγάρια που σύμφωνα με το περιοδικό θα δημιουργηθούν -αλλά δεν θα πιστέψουμε μέχρι να το δούμε- είναι η Αρετή με τον Τάσο, τον φούρναρη της Αρεόπολης.

Είναι ο άνθρωπος που βρήκε τα λάστιχά του σκασμένα από την Αρετή ως εκδίκηση επειδή της έκλεψε τη συνταγή για τη σπανακόπιτα αφού πρώτα προηγήθηκε τρικούβερτος καβγάς μεταξύ τους.

Μια επίσκεψη του Τάσου όμως στο μαγαζί της Αρετής θα φέρει τα πάνω κάτω και η Αρετή μάλλον θα ξαναζήσει τον έρωτα. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023, η Αρετή θα ζήσει μια ρομαντική βραδιά με τον φούρναρη που μάλλον θα λήξει με ένα παθιασμένο φιλί…