Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μεγάλη ανατροπή! «Συγχώρεσέ με!» – Ένας θάνατος φέρνει τα πάνω κάτω
Σειρές

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μεγάλη ανατροπή! «Συγχώρεσέ με!» – Ένας θάνατος φέρνει τα πάνω κάτω

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μεγάλη ανατροπή! «Συγχώρεσέ με!» – Ένας θάνατος φέρνει τα πάνω κάτω

Στα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς θα πέσει στα πόδια της διότι...

Μια μεγάλη ανατροπή ενδέχεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ. Να θυμίσουμε ότι τα νέα επεισόδια για το 2024 θα ξεκινήσουν να προβάλλονται ξανά από το Μega την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21.00.

Nα σημειώσουμε ότι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, δεν θα προβληθεί επεισόδιο καθώς η σειρά θα δώσει τη θέση της – μόνο για εκείνη τη μέρα- στην πρεμιέρα της Famagusta, η οποία θα προβάλλεται σε άλλη μέρα και ώρα.

Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει τα πάντα

Μεγάλη αδημονία υπάρχει για το πώς θα εξελιχθεί η παράνομη σχέση του Χρήστου και της Αριάδνης. Ο νιόπαντρος Χρήστος έχει παραδοθεί στο πάθος του για τη νεαρή κόρη του Στάθη αλλά παράλληλα δεν μπορεί να χωρίσει την Αφροδίτη.

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ότι η Αφροδίτη είναι έγκυος αλλά και ότι ο Στάθης θα μάθει για τη σχέση τους και θα πετάξει έξω την Αριάδνη.

Θα το μάθει όμως και ο Αποστόλης ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι καθώς θα τους τσακώσει να φιλιούνται στην ταβέρνα.

Μετά από πολλή σκέψη, ο Αποστόλης λέει τα πάντα στον Λυκούργο. Ο θείος του Χρήστου τον παρακαλεί να μην πει πουθενά ό,τι είδε.  Καλεί τον Χρήστο και εκείνος του ομολογεί την παράνομη σχέση και τον έρωτά του για την Αριάδνη. «Δεν θέλω να κοροϊδεύω την Αφροδίτη, είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, θα της ζητήσω να χωρίσουμε» λέει στον θείο του που τρελαίνεται.

Ο θάνατος και μια διαθήκη που ανατρέπει πολλά

Ο Χρήστος όμως δεν θα προλάβει να κάνει τα λόγια του πράξη. Πάνω που ετοιμάζεται να κεραυνοβολήσει την Αφροδίτη, χτυπάει το τηλέφωνο και ανακοινώνουν στη νεαρή γιατρό ότι πέθανε η γιαγιά Ευτέρπη.

Η Αφροδίτη καταρρέει και ο Χρήστος αναβάλλει τις ανακοινώσεις. Τις επόμενες μέρες μάλιστα η Αφροδίτη μαθαίνει από τον Κωνσταντίνο ότι η ηλικιωμένη γυναίκα της αφήνει όλη της την περιουσία.

Η Αφροδίτη είναι αποφασισμένη να μην κρατήσει την κληρονομιά και θέλει να τη δώσει σε ένα παιδί σε ίδρυμα. Ο Κωνσταντίνος της εξηγεί ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υιοθετήσει ένα παιδί.

Ο Χρήστος μπροστά στο μεγαλείο της συζύγου του δεν μπορεί να τη χωρίσει, έτσι αποφασίζει να «αδειάσει» την Αριάδνη.

Της ζητά να χωρίσουν. «Δεν θα αφήσω ποτέ την Αφροδίτη» της λέει και η Αριάδνη πέφτει στα πατώματα. Απελπισμένη φτάνει μέχρι την πόρτα της μητέρα της και ζητάει από την Ιουλία να τη συγχωρέσει. «Μαμά, συγχώρεσέ με!» της λέει σπαρακτικά και της αποκαλύπτει τα πάντα για τον Χρήστο. Οι δύο γυναίκες βλέπουν πως η μοίρα τους έπαιξε το ίδιο παιχνίδι και έτσι έρχονται κοντά.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και μια φήμη που θέλει και την Αριάδνη έγκυο από τον Χρήστο αλλά και πώς θα εξελιχθεί το «προξενιό» που κάνει ο Πότης στη νεαρή κοπέλα με τον Ορέστη.