Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Σοκ! Ο Στάθης διώχνει την Αριάδνη όταν…
Σειρές

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Σοκ! Ο Στάθης διώχνει την Αριάδνη όταν…

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Σοκ! Ο Στάθης διώχνει την Αριάδνη όταν…

Τα επεισόδια της νέας χρονιάς θα φέρουν τα πάνω κάτω στη Γη της ελιάς

Την οργή του Στάθη φέρεται ότι θα αντιμετωπίσει το 2024 η Αριάδνη στη σειρά Η γη της ελιάς του Μega.

Σύμφωνα με σπόιλερ του TV24, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας θα πάρει μια ακραία απόφαση για εκείνη, να τη διώξει από το σπίτι του.

Πώς και γιατί θα γίνει αυτό στη Γη της ελιάς;

Όπως παρακολουθούμε στα τελευταία επεισόδια του 2023 η Αριάδνη και ο Χρήστος έχουν παραδοθεί στο παράνομο πάθος τους με συναντήσεις σε ξενοδοχεία παρά το γεγονός ότι ο Χρήστος είναι νιόπαντρος.

Η Αφροδίτη δεν έχει καταλάβει τίποτα καθώς ο Χρήστος φροντίζει να κρύβει καλά το μυστικό του. Βέβαια όπως θα δούμε θα ομολογήσει τα πάντα στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο.

Η γη της ελιάς: Η Αφροδίτη δεν έχει καταλάβει τίποτα για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη

Η Αριάδνη από την άλλη δεν κρύβεται ότι είναι ερωτευμένη και ο Στάθης το έχει ήδη καταλάβει. Εκείνη βέβαια αρνείται πεισματικά να του πει ποιος της έχει κλέψει την καρδιά.

Ο Στάθης υποψιάζεται τον Ορέστη και ο νους του δεν πηγαίνει καν στον παντρεμένο Χρήστο.

Να που όμως θα το μάθει και θα γίνει έξαλλος με την κόρη του.

Η γη της ελιάς: Την πετάει έξω!

Όπως θα δούμε στα επεισόδια της νέας χρονιάς (από 14 Ιανουαρίου και μετά που επιστρέφει η σειρά), πατέρας και κόρη θα έρθουν σε τεράστια σύγκρουση καθώς ο Στάθης δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις.

«Με ντρόπιασες, δεν έχει καμία δουλειά μέσα στο σπίτι μου, δεν θέλω να σε βλέπω. Εδώ είναι Μάνη και αυτές τις ατιμίες δεν τις σηκώνει! Το κατάλαβες;» φωνάζει στην Αριάδνη η οποία τα χάνει.

Με κατεβασμένο κεφάλι ακούει τον πατέρα της να την πετάει έξω από το σπίτι. «Σε αυτό το σπίτι υπάρχουν κανόνες, εδώ έχουμε νόμους τιμής, Αριάδνη» της λέει.

Φυσικά λέει τα πάντα στην Ιουλία η οποία τρελαίνεται όταν το μαθαίνει. «Τι έκανες; Την έδιωξες να πάει πού; Κάναμε τόσο αγώνα να τη βρούμε και τώρα θέλεις να τη χάσουμε για πάντα;» του φωνάζει.

«Και τι ήθελες; Να γίνουμε ρεζίλι σε όλη τη Μάνη;» της λέει ο Στάθης.